Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2005
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 27 Septembrie 2005
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Dinamo a „îngropat“ Rapidul

Dinamo a „îngropat“ Rapidul

• „cîinii roºii“ s-au impus cu scorul de 5-2 • la pauzã scorul era 4-0 •

Steaua Bucureºti ºi Dinamo Bucureºti continuã lupta pentru primul loc în Divizia A, ambele reuºind în ultima rundã sã cîºtige punctele puse în joc, deºi adversarele se anunþau a fi dintre cele mai dificile.
Dinamo a fost însã performera etapei, dupã a zdrobit pe Rapid Bucureºti, cu 5-2. A fost un meci plãcut, mult peste media campionatului, decis în primele 35 de minute, cînd elevii lui Ioan Andone au înscris la fiecare ocazie ivitã, iar oaspeþii au ratat cu nonºalanþã ºanse foarte bune. Dinamo a marcat repede, în minutul 3, prin ªtefan Grigorie, dupã care, în minutul 32, Bratu, fost rapidist, l-a învins pentru a doua oarã pe Coman. A urmat eliminarea lui Marius Constantin, una corectã, iar Rapid a murit. Pleºan ºi Zicu au închis coºmarul giuleºtenilor, prima reprizã încheindu-se cu 4-0. Partea a doua a început cu focul de paie al lui Niculae, care a fãcut ca tabela sã arate 4-1. Acelaºi jucãtor a avut golul relansãrii în vîrful bocancului cîteva minurte mai tîrziu, dar a trimis numai bine pentru parada spectaculoasã a lui Gaev. Dinamo s-a distanþat din nou la patru goluri în minutul 60, cînd Grigorie l-a pãcãlit uºor pe Rada ºi l-a învins pentru ultima datã pe nefericitul Coman. Putea fi 6-1, însã Rapid a pierdut cît de cît onorabil, deoarece Mãldãrãºanu a executat excelent o loviturã liberã în penultimul minut de joc. 5-2 ºi ambele echipe pregãtesc deja retururile din turul întîi al Cupei UEFA. Dinamo trebuie sã continue în acelaºi mod în jocul de la Liverpool cu Everton, pentru a confirma rezultatul de acum douã sãptãmîni (5-1), în timp ce Rapidul lui Rãzvan Lucescu trebuie sã joace cu totul altceva joi seara cu Feyenoord Rotterdam, grupare olandezã care nu concepe sã piardã calificarea în grupele Cupei UEFA. În tur rapidiºtii au scos un nesperat 1-1.
Steaua continuã seria de rezultate pozitive în actuala ediþie de campionat ºi dupã meciul de la Iaºi cu Politehnica. Formaþia ucrainianului Oleg Protasov a profitat din nou de naivitatea echipelor mai mici ºi a cîºtigat printr-un penalty acordat oaspeþilor în minutul 65 la un henþ evident al lui Bîlbã. A executat Boºtinã ºi a fost de ajuns pentru ca toate cele trei puncte sã intre în contul Stelei. Cei din Ghencea pregãtesc astfel în liniºte returul din turul întîi al Cupei UEFA, de joi searã, de la Constanþa, cînd vor primi vizita norvegienilor de la Valeranga Oslo. Avînd avantajul scorului de 3-0 din deplasare, Steaua nu are voie sã piardã calificarea.
Politehnica Timiºoara continuã sã dezamãgeascã ºi sã nu confirme investiþiile din varã ºi a terminat doar 0-0 cu Sportul Studenþesc, deºi bãnãþenii ar fi trebuit sã beneficieze de un penalty mai mult decît clar în ultimele minute de joc. Pandurii Tîrgu Jiu a obþinut primul succes în actuala ediþie de campionat, 2-1 cu Gloria Bistriþa, în timp ce Jiul a scos un punct mare la FC Naþional, 1-1. Ultima clasatã rãmîne FC Vaslui, care a pierdut cu 0-1 la FC Argeº, în timp ce Clujul lui Dorinel Munteanu continuã sã impresioneze, 1-0 la Galaþi, ºi ocupã locul III în clasament.

Articol afisat de 1517 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective