Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2005
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 5 Octombrie 2005
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Demisie surprizã din Consiliul Local Tîrgu Neamþ

Demisie surprizã din Consiliul Local Tîrgu Neamþ

Oraºul de la poalele Cetãþii Neamþ a gãzduit, pe 30 septembrie, ºedinþa comunã a forurilor legislative din oraºele Tîrgu Neamþ ºi Bicaz. ÃŽntrunirea festivã a avut parte ºi de o surprizã cînd alesul tîrgnemþean Gavril Florescu (foto) a anunþat cã demisioneazã din funcþia de consilier local. „Renunþ la funcþia de consilieri local. ÃŽmi ajunge“, a spus în glumã Gavril Florescu, care a fost în 2000-2004 consilier PSD ºi în ianuarie 2005 a pãrãsit partidul care l-a propulsat ºi s-a declarat independent. Proaspãtul demisionat a fãcut ºi o sugestie foºtilor colegi: „Avînd în vedere pãtura celor nemulþumiþi, ar trebui sã ne lãudãm mai puþin“. Remarca a fost luatã în considerare de primarul Decebal Arnãutu. „Personal nu m-am lãudat niciodatã cu ceea ce am fãcut. Am avut o relaþie foarte bunã cu Gavril Florescu. Regret cã ºi-a dat demisia. Are o poziþie socialã solidã, o experienþã de viaþã pe mãsurã ºi probabil cã ºi-a spus ajunge“. Consilierul bicãjean Dragomir Oprea a fãcut referire la aceastã demisie surprinzãtoare. „Sînt naºul domnului Florescu ºi, cînd a decis sã demisioneze, l-am sfãtuit sã se mai gîndeascã. Dacã a hotãrît aºa, eu îi urez succes în noul drum ºi sãnãtate“. ªedinþa s-a desfãºurat fulger, în circa o orã toate proiectele de hotãrîre care erau propuse spre dezbatere din ambele oraºe fiind aprobate.
Musafirii din Bicaz au trecut rapid peste toate proiectele de hotãrîre, 11 la numãr. Cele mai importante au vizat: aprobarea taxelor ºi impozitelor locale pentru anul 2006, aprobarea programului ºi a activitãþilor pentru „Zilele oraºului Bicaz“ din 25-26 octombrie, acordarea a 220 metri cubi de lemn schitului „Sfîntului Paisie“ ºi a 15 metri cubi parohiei Potoci. Au urmat consilierii tîrgnemþeni care au votat cele 11 proiecte de hotãrîre mai „pe îndelete“.
Preºedintele de ºedinþã, consilierul PSD Serafim Lungu, a transmis colegilor din Bicaz, un salut de bun venit. Nouã dintre proiectele de hotãrîre au trecut fãrã probleme, la punctul privind aprobarea studiului de fezabilitate pentru blocul de locuinþe 5 de pe strada Cuza Vodã iscîndu-se ceva discuþii. Unul dintre aleºii tîrgnemþeni a fost împotriva acordãrii sumei de opt miliarde pentru acest studiu. „Este vorba de un studiu de fezabilitate, pentru care proiectanþii au stabilit aceastã sumã, care este estimativã pînã la urmã“, a þinut sã precizeze primarul oraºului Decebal Arnãutu.
La finalul întrunirii, primarul Bicazului, Constantin Catrinoiu, a apreciat: „Consider cã aceste întîlniri sînt foarte bune. Doi primari ºi-au dat mîna ºi colaboreazã, nu este decît o mare bucurie, avînd în vedere cã aparþin de partide politice aflate în opoziþie“.

Articol afisat de 1835 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Elena COJOCARIU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Internaþionale Stiri Internaþionale
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective