Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2005
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Social 18 Octombrie 2005
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Cazuri ºi necazuri la Asociaþia de Proprietari nr. 61

O pietreancã domiciliatã în Piatra Neamþ, strada Petru Rareº, bloc 2 A, scara F, apartamentul 105, a remis redacþiei Monitorul o reclamaþie fiind nemulþumitã de faptul cã un vecin a început sã îºi facã modificãri în apartament, fãrã a avea acceptul tuturor colocatarilor. „Apartamentul nr. 93 de la adresa de mai sus a fost cumpãrat, recent, de dl Popa Emanuil. Acesta a început modificarea apartamentului pentru a fi folosit în scop comercial. Vechiul proprietar al apartamentului nr. 93, Trepãduº Gheorghe, a fãcut modificãri în ziduri pentru a-ºi amenaja a doua boxã, a verandei. Noul proprietar, Popa Emanuil, se pregãteºte acum sã spargã ºi zidul din faþa clãdirii, fãrã acceptul tuturor vecinilor, pentru a-ºi face douã uºi de ieºire la stradã, avînd astfel patru ieºiri la un apartament cu 3 camere, ºi asta în plin centru. Desele spãrturi fãcute de proprietarii acestui apartament au creat numeroase crãpãturi în pereþii interiori ai apartamentului meu, pe care a trebuit sã îi îmbrac în plasã ºi pun în pericol viaþa noastrã, în cazul unui cutremur. Pentru constatarea crãpãturilor în apartamentul nr. 105, în anul 2003, am adus o comisie de la Primãria Piatra Neamþ, de la camera 9, care a uitat, oare, ce a vãzut ºi acum aprobã noi spargeri în zidurile de rezistenþã de la apartamentul 93“, subliniazã Paraschiva Cruºitu în reclamaþie. Aceasta ne-a mai spus cã prin construirea unui rînd de scãri de acces, Emanuil Popa i-ar fi luat „lumina soarelui“ din boxa situatã sub apartamentul cu pricina ºi, pentru cã nu are geam de aerisire, pereþii acesteia au început sã se degradeze ºi cã i se stricã alimentele depozitate.
Petenta cere Primãriei sã anuleze autorizaþia de construcþie eliberatã lui Emanuel Popa ºi, de asemenea, dãrîmarea construcþiei începute de cãtre acesta ºi refacerea blocului. De asemenea, cere refacerea spaþiului verde pentru care cei 14 proprietari de apartamente plãtesc impozite de 27 de ani. Mai mult, îl acuzã pe preºedintele Asociaþiei de Proprietari nr. 61 cã a þinut seama de o listã cu semnãturi false, reclamatul semnînd în numele vecinilor sãi.
ÃŽntrebatã despre aceastã situaþie, Mihaela Stoica, viceprimar al municipiului Piatra Neamþ, ne-a declarat: „Odatã ce aceasta persoanã a obþinut autorizaþie pentru construcþie, a depus un dosar cu toate actele necesare, între care lista cu semnãturile vecinilor sãi care ºi-au dat acordul pentru realizarea construcþiei. Noi nu avem cum face muncã de poliþie, pentru a vedea dacã acestea sînt reale sau nu. Aceasta este treaba conducerii asociaþiei de proprietari“.

Articol afisat de 1558 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Iulia IACOB)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Internaþionale Stiri Internaþionale
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective