Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2005
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 18 Octombrie 2005
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Arbitraj ostil pentru HCM Piatra Neamþ, la Suceava

Arbitraj ostil pentru HCM Piatra Neamþ, la Suceava

• Universitatea Bucovina Suceava - HCM Piatra Neamþ 37-27 (19-14)

Handbal Club Municipal Piatra Neamþ a pierdut al treilea meci din actuala ediþie de campionat, de aceastã datã pe terenul liderului Universitatea Bucovina Suceava. Scorul final al partidei a fost 37-27 (19-14) pentru gazde. Antrenorul oaspeþilor nu a avut însã cuvinte de apreciere la adresa arbitrilor care au condus jocul de duminicã, cuplul buzoian Georgian Bãducu - Rãzvan Voicu. „Arbitrii ne-au þinut la distanþã de adversar pe finalul partidei pentru a nu pune în pericol victoria sucevenilor. Maniera lor de arbitraj a fost împotriva noastrã încã din primul minut, judecînd dur o fazã chiar de atunci, deºi se impunea o altfel de sancþiune, iar, cînd ne-am apropiat la douã-trei goluri, au avut grijã sã nu ne lase sã ne apropiem mai mult. Ca un fapt interesant vã spun cã am avut 18 minute de eliminãri temporare. Am revãzut meciul ºi am înþeles cã de fapt am greºit mai puþin decît mi-am dat seama în timpul meciului ºi cã arbitrii ne-au «ajutat» sã greºim“, a declarat Stelian Bursuc, antrenorul principal al HCM Piatra Neamþ.
Deºi a fost „ajutatã“ de cei doi oficiali, echipa gazdã a fost totuºi mai bunã decît cea pietreanã, oaspeþii conducînd o singurã datã, 6-5, în minutul 12. Au urmat ºapte minute de coºmar pentru oaspeþi, care au marcat o datã ºi au primit ºase goluri, iar la pauzã au intrat cu un dezavantaj de cinci goluri. ÃŽn partea a doua a meciului, sucevenii s-au apãrat mult mai bine, au interceptat mingi din atacurile adversarilor ºi au reuºit sã-i surprindã pe contraatac pe nemþeni. Au fost faze în care s-a evidenþiat fostul jucãtor al LPS Piatra Neamþ, Florin Dospinescu, jucãtor pierdut în varã de conducerea HCM Piatra Neamþ, care pînã la urmã a ales sã joace pentru Suceava. La mijlocul reprizei a doua, cînd aveau un avantaj de trei goluri, handbaliºtii echipei gazdã au evoluat excelent în defensivã, i-au fãcut pe oaspeþi sã greºeascã, iar în atac au marcat de cinci ori la rînd, distanþîndu-se decisiv la opt goluri, scor 31-23, în minutul 50. ÃŽn ultimele minute de joc arbitrii întîlnirii au eliminat mai mulþi jucãtori de la ambele formaþii, la un moment dat pe teren fiind doar trei jucãtori de cîmp pietreni ºi patru suceveni. HCM Piatra Neamþ a coborît pe locul VI al clasamentului, de pe aceastã poziþie urmînd a aborda jocul din etapa a VII-a cu CS H&V Universitatea Piteºti. Meciurile etapei s-au încheiat cu urmãtoarele rezultate: CSM Adjud - HC Muntenia Bucureºti 31-30, CSM Nitramonia Fãgãraº - Universitatea Galaþi 39-31, U Suceava - HCM Piatra Neamþ 37-27, CS H&V U Piteºti - Petrolul Ploieºti 36-22, HC Focºani - U Valahia Tîrgoviºte 43-26, ªtiinþa Bacãu - HC Vaslui 30-22.

Articol afisat de 1439 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Internaþionale Stiri Internaþionale
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective