Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2005
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 20 Octombrie 2005
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Karateca pietreni „au cucerit“ Timiºoara

Karateca pietreni „au cucerit“ Timiºoara

Cluburile de karate sportiv din Piatra Neamþ, Ronin ºi Sakki International Karate-Do, au înregistrat o serie de rezultate bune la ultimul concurs la care au participat la finalul sãptãmînii trecute, pe 15 ºi 16 octombrie. Sportivi de la ambele grupãri au participat la Openul Timiºoarei, competiþie care a strîns aproximativ 260 de sportivi de la 19 cluburi din þarã ºi strãinãtate. Numãrul sportivilor prezenþi la concursul din oraºul de pe malurile Begãi ar fi trebuit sã fie mult mai mare, însã, din cauza gripei aviare, multe echipe din strãinãtate au renunþat sã mai vinã în România.
Clubul Sakki Internaþional Karate-Do a fost reprezentat de 14 juniori ºi un senior, chiar antrenorul Dan Aanicãi, ºi a reuºit mai multe poziþionãri pe podium. La juniori, cei de la Sakki au urcat de 5 ori pe locul întîi, au terminat de 5 ori pe locul al doilea, iar de 8 ori au ocupat a treia treaptã a podiumului în diferite probe la diferite categorii de vîrstã. „A fost o confirmare a rezultatelor pe care le-am avut la Arad în urmã cu cîtva timp. Acum a fost mult mai greu ºi sînt foarte mulþumit de felul în care aceºti copii au înþeles sã abordeze un astfel de concurs. Despre gazde pot spune cã au reuºit o organizare excelentã, iar noi avem de învãþat din toate astea. Mulþumesc pentru ajutorul acordat pînã acum de membrii Consiliului Local al Municipiului Piartra Neamþ ºi Primãriei Piatra Neamþ ºi sper cã sînt ºi ei mulþumiþi de felul în care ne prezentãm noi la competiþii“, a declarat Dan Aanicãi, cel care la Timiºoara a urcat pe locul II în proba de kata individual ºi pe locul III în întrecerea de kumite individual.
Ronin a fost reprezentat la Timiºoara ºi de cel mai bun sportiv al clubului, Rãzvan Petraru, revenit dupã o accidentare, în timp ce Mirela ºi Ionuþ ªtefãnescu au fãcut parte din corpul de arbitri ai concursului. „Rãzvan (n.r. - Petraru) le-a adus aminte adversarilor sãi cã s-a întors la concursuri dupã o perioadã în care a fost nevoit sã stea pe tuºã din cauza unor probleme medicale. A fost parcã un concurs în care s-a încercat prin toate mijloacele ca sportivul nostru sã fie învins, însã valoarea sa ºi-a spus din nou cuvîntul ºi nu a pierdut locul întîi. Ceilalþi sportivi au confirmat aºteptãrile noastre, ceea ce pentru mine înseamnã cã toþi se gãsesc într-o formã sportivã foarte bunã. Mulþumim pentru ajutor membrilor Consiliului Local al Municipiului Piatra Neamþ, domnului consilier Vasile Petraru, ºi firmelor SC Dinamic 92, SC Delmadi, Pensiunii Red Rock, ªcolii Postliceale Sanitare Neamþ ºi Asociaþiei «Âªansa» din Piatra Neamþ“, a declarat Ionuþ ªtefãnescu, antrenorul clubului Ronin. Acelaºi oficial a anunþat cã, în luna decembrie, Ronin va organiza un concurs internaþional la care se doreºte prezenþa unor echipe din Italia, Ungaria ºi Republica Moldova.

Articol afisat de 1986 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Internaþionale Stiri Internaþionale
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective