Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2005
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 25 Octombrie 2005
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Social-democraþii pietreni întãresc disciplina de partid

Social-democraþii pietreni întãresc disciplina de partid

Social-democraþii pietreni au început, la sfîrºitul sãptãmînii trecute, discuþiile pe tema selecþiei ºi pregãtirii viitorilor candidaþi la funcþii în administraþia localã, judeþeanã, ca ºi în Parlament. Aceasta a fost una din temele ºedinþei Consiliului Municipal al PSD Piatra Neamþ, care a avut loc sîmbãtã, 22 octombrie. Pe de altã parte, au fost puse pe tapet o serie de disfuncþii în colaborarea dintre actualii reprezentanþi în administraþia localã, încãlcãrile disciplinei de partid urmînd sã fie aspru sancþionate. „Cel mai important aspect - care a constituit, în fapt, un punct distinct al ordinii de zi, a fost stabilirea criteriilor de numire a reprezentanþilor partidului nostru pentru funcþii în partid ºi în administraþie. Profesionalismul ºi activitatea desfãºuratã în interiorul partidului vor fi principalele condiþii pe care le vom impune membrilor noºtri. Aceste criterii au fost validate, însã pot suferi modificãri pe parcurs. Vom face din timp o validare a «cadrelor», de aceea vom trece la formarea oamenilor prin mijloacele de care dispunem. Vom selecta cei mai buni membri de care dispunem, astfel încît sã nu se mai formeze coadã la uºa partidului nostru, înainte de alegeri. Nu sîntem un partid care duce lipsã de specialiºti“, a declarat Adriean Chirilã, preºedintele Organizaþiei Municipale Piatra Neamþ a PSD. Potrivit aceleiaºi surse, la momentul actual, în cartierele municipiului Piatra Neamþ funcþioneazã 75 de organizaþii înfiinþate pe lîngã secþiile de votare.
Cît despre întãrirea disciplinei de partid, preºedintele Chirilã a afirmat cã, prin intermediul reprezentanþilor PSD în Parlament, vor fi fãcute o serie de propuneri de modificare a Legii 215 - a administraþiei publice. „Propunerea noastrã este ca atunci cînd un consilier nu respectã disciplina ºi deciziile partidului, acesta sã disparã ca ºi consilier. Practic, la început, el va pierde sprijinul politic, iar apoi - funcþia“, a adãugat Adriean Chirilã. ÃŽntrebat dacã aceastã propunere vizeazã pe vreunul dintre cei 10 consilieri locali pe care PSD îi are, la momentul actual, în Consiliul Local pietrean, Adriean Chirilã a declarat cã au existat anumite disfuncþionalitãþi în comunicarea ºi colaborarea dintre aceºtia, însã nu a nominalizat pe nimeni.
În cadrul aceleiaºi întîlniri, numãrul membrilor Consiliului Municipal al PSD a fost crescut de la 51 la 57, iar cel al Biroului Executiv Local - de la 17 la 21 de membri.

Articol afisat de 1451 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Iulia IACOB)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Internaþionale Stiri Internaþionale
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective