Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2005
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 27 Octombrie 2005
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Vestiarele Sãlii Ceahlãul, þinta hoþilor

Sala Ceahlãul a intrat de ceva timp în atenþia hoþilor, acum cîteva luni fiind sparte vestiarele în care era lãsat echipamentul sportivelor ºi sportivilor de la Handbal Club Feminin Piatra Neamþ ºi Volei Club Municipal-LPS Piatra Neamþ.
Acum trei sãptãmîni vizat a fost vestiarul cu echipament ºi mingi al echipelor care se pregãtesc în incinta sãlii de pe Strada Elena Cuza, fiind sustrase patru bluze de trening, cu care sînt îmbrãcaþi copii de mingi la jocurile formaþiei pietrene de pe teren propriu ºi un trening al antrenorului secund al formaþiei ce activeazã în Divizia A1 de volei masculin, Nicu Buruº. „Am rãmas surprins cînd în cartierul Dãrmãneºti am vãzut un copil pe care îl cunosc ºi care era îmbrãcat în treningul lui Nicu Buruº. Era murdar, cred cã a zugrãvit cu el. I-am zis sã îl aducã la salã, iar el l-a adus. Am recuperat ºi douã dintre cele patru bluze de trening, însã de celelalte nu mai ºtim nimic“, a declarat Dan Gavril, antrenorul principal al echipei de volei masculin VCM-LPS Piatra Neamþ. Acest incident nu este singurul în care a fost implicatã gruparea pietreanã, dupã ce acum aproximativ trei ani a fost spart acelaºi vestiar, atunci fiind furate însã ºi mingi. „Protecþia aceslui vestiar în care sînt atîtea lucruri ar trebui sã fie grija Clubului Sportiv Ceahlãul“, a fost singurul comentariu al directorului clubului pietrean, Constantin Niþã.
Sîmbãtã s-a mai descoperit un furt în incinta aceleiaºi sãli. Gheorghe Ioniþã, crainicul sãlii, nu a reuºit sã mai porneascã tabela de marcaj pentru meciul HCF Piatra Neamþ - HCM Roman, din etapa a VII-a a Ligii Naþionale de handbal feminin. Atunci tabela nu a funcþionat în prima reprizã a jocului încheiat cu victoria romaºcancelor, 31-26.
„Mi s-a furat o mufã care fãcea legãtura între pupitrul de comandã ºi tabela de marcaj, de aceea în prima reprizã a meciului de handbal feminin nu a fost tabelã. Am reuºit sã remediez în acel rãstimp defenþiunea. Vreau însã sã spun cã totul a fost gîndit, deoarece acel cablu nu a fost tãiat pur ºi simplu, ci a fost desfãcut. ÃŽn opinia mea cred cã mufa era bunã ºi pentru calculatoare“, a declarat Gheorghe Ioniþã, crainicul Sãlii Ceahlãul.

Articol afisat de 1611 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective