Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2005
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 27 Octombrie 2005
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Cinci medici pe douã posturi, la Chirurgie

Cinci medici chirurgi interesaþi sã îºi desfãºoare activitatea la secþia Chirurgie a Spitalului Judeþean de Urgenþã Neamþ participã astãzi ºi mîine la concursul organizat de aceastã unitate în vederea ocupãrii a douã astfel de posturi. Potrivit precizãrilor fãcute de cãtre doctorul Stelian Ghiþã, directorul general al celei mai mari unitãþi sanitare din judeþ, trei dintre candidaþi sînt înscriºi pentru postul de medic chirurg primar, iar doi dintre ei sînt înscriºi pentru medic specialist. „Comisia cu care se va susþine concursul a fost numitã de cãtre Ministerul Sãnãtãþii ºi are în componenþã doi profesori doctori din cadrul Centrului Universitar Iaºi, unul dintre ei fiind domnul Diaconescu, preºedinte al comisiei, de altfel, pe domnul doctor Iosif Köszeghi, care participã în calitate de reprezentant al Colegiului Medicilor Neamþ, un reprezentant al Direcþiei de Sãnãtate Publicã Neamþ ºi subsemnatul. Concursul este structurat pe douã probe - cea scrisã, care se susþine mîine (astãzi, 27 octombrie - n.r.) ºi cea practicã, programatã a doua zi“, a declarat directorul Stelian Ghiþã.
Cei cinci chirurgi care „se bat“ zilele acestea pentru ocuparea celor douã posturi din cadrul Spitalului Judeþean de Urgenþã Neamþ, nu sînt din Neamþ ºi nu sînt la începutul carierei, ci au acumulat numeroºi ani de experienþã desfãºurîndu-ºi activitatea în spitale din alte judeþe. ÃŽn secþia Chirurgie Generalã a Spitalului Judeþean de Urgenþã Neamþ, care are 90 de paturi, îºi desfãºoarã activitatea în momentul de faþã ºapte medici chirurgi.
„Conform normativelor în vigoare, schimbarea statutului celei mai mari unitãþi sanitare din judeþ din spital judeþean în spital de urgenþã impune ca încadrarea sã fie de zece paturi la un medic. De aceea scoaterea la concurs a încã douã posturi pe secþia noastrã a fost absolut obligatorie. ªi ca ºef de secþie, dar ºi în calitate de preºedinte al Colegiului Medicilor, le doresc multã baftã tuturor participanþilor ºi sã învingã cei mai buni“, a precizat doctorul Iosif Köszeghi, ºeful secþiei Chirurgie Generalã a Spitalului Judeþean de Urgenþã Neamþ.

Articol afisat de 1551 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(L. ILIªESCU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective