Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Noiembrie 2005
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 2 Noiembrie 2005
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Jurist de la CJ, desemnat sã facã luminã într-o licitaþie la Spital

Consiul Judeþean Neamþ l-a desemnat pe juristul Bogdan Bosovici sã facã parte din comisia de licitaþie organizatã de cãtre Spitalul Judeþean de Urgenþã Neamþ în vederea închirierii unui spaþiu în policlinicã, destinat înfiinþãrii unuii laborator de investigaþii radiologice. Ieri, acesta a fost numit ºi ºef al acestei comisii de licitaþie. Tot ieri, juristul Bogdan Bosovici, s-a întîlnit cu ceilalþi membrii ai comisiei ºi a intrat în posesia documentelor aferente.
Conducerea celei mai mari unitãþi sanitare din judeþ a solicitat sprijin CJ în ceea ce priveºte pronunþarea verdictului acestei licitaþii, luni 24 octombrie, întrucît fostul preºedintele acestei comisii, inginerul Petru Schmidt, nu s-a pronunþat în privinþa legalitãþii participãrii societãþii „Medical Art“, organizatã ca societate non-profit, din care fac parte mai mulþi medici care îºi desfãºoarã activitatea la Spitalul Judeþean de Urgenþã Neamþ.
Licitaþia cu pricina a fost anunþatã ºi organizatã iniþial pe 30 septembrie, cînd singurul ofertant prezent a fost patronul societãþii „Micromedica“, Dorel Botez. Conform prevederilor în vigoare, în aceste condiþii, licitaþia a fost anulatã, iar pe 14 octombrie a fost organizatã o alta. De data aceasta, în afarã de patronul „Micromedica“ s-a mai prezentat ºi doctorul Dan Vlad Filimon, ca reprezent al societãþii profesionale medicale „Medical Art“. Scopul licitaþiei nu a fost atins nici de acea datã, deoarece doctorul Victor Kirileanu, membru fondator ºi component al societãþii „Medical Art“ ºi totodatã preºedinte al comisiei a cerut înlocuirea sa. Un alt aspect care a suscitat controverse a fost compatibilitatea statutului de societate non-profit cu prezenþa la o licitaþie pentru înfiinþarea unui laborator radiologic unde sã se facã investigaþii medicale contra-cost. Ceea ce a ºocat ºi mai mult a fost invocarea unui contract de asociere cu „Medical Test“ Bacãu, suspectatã cã se foloseºte de „Medical Art“ pentru a pune mîna pe spaþiul cu pricina. Numit în locul doctorului Victor Kirileanu preºedinte al comisiei care trebuie sã delibereze în acest caz, inginerul Petru Schmidt a fost rezervat ºi nu s-a pronunþat dacã „Medical Art“ poate sau nu sã participe la licitaþie. Dacã poate, licitaþia se mai organizeazã o datã, dacã nu, este declaratã cîºtigãtoare „Micromedica“.

Articol afisat de 1804 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(L. ILIªESCU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Punct
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective