Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Noiembrie 2005
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 26 Noiembrie 2005
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Ceahlãul, la o victorie de vacanþã

Ceahlãul, la o victorie de vacanþã

• Ceahlãul joacã astãzi la Gloria Buzãu, în ultima etapã a turului • dupã meci, galben-negrii vor intra în vacanþã pînã pe 9 ianuarie 2006 n•

Ceahlãul Piatra Neamþ joacã astãzi ultimul meci al turului Diviziei B, pe terenul celor de la Gloria Buzãu. Este un meci în care pietrenii þintesc victoria pentru a avea o vacanþã de iarnã liniºtitã, deoarece, conform antrenorului principal, „nu trebuie sã le dãm speranþe celor care ne urmãresc“.
Marin Barbu are la dispoziþie toþi jucãtorii pentru meciul de la Buzãu, inclusiv Valentin Avãdanei, fotbalist care s-a accidentat în urmã cu cîteva etape. Tehnicianul pietrean a mai spus cã aceastã ultimã partidã a turului a fost pregãtitã cu mare atenþie, deoarece la Buzãu nu este un teren pe care se poate cîºtiga uºor. Se aºteaptã chiar la un teren moale, care sã nu fie acoperit de zãpadã, ºi care sã ajute mai mult echipa gazdã în tentativa ei de a scoate mãcar un punct împotriva moldovenilor. Gloria ocupã în prezent locul 10 în clasamentul seriei I a Diviziei B, iar un insucces astãzi ar putea învolbura apele în care se vor scãlda jucãtorii lui Ion Viorel în retur. „Sîntem la finalul unui sezon dificil, în care s-a acumulat oboseala. A fost un tur de campionat frumos, dar pe care vrem sã îl încheiem «en-fanfare». Vrem o victorie la Buzãu, pentru cã doar astfel se poate încununa o jumãtate de an de muncã ºi rezultate bune. ÃŽntîlnim un adversar ce poate pune probleme oricui, dar ne gîndim doar la victorie, deºi ne aºteptãm sã avem probleme ºi din cauza gazonului. Bãieþii sînt însã deciºi sã învingã ºi sînt foarte concentraþi pentru acest meci“, a declarat Marin Barbu, antrenorul principal al Ceahlãului.
Acesta a anunþat cã Ceahlãul nu va mai face nici un antrenament pînã la finalul acestui an calendaristic, deoarece jucãtorii intrã în vacanþã. Pauza este anunþatã pînã pe 9 ianuarie, însã pînã atunci conducerea Ceahlãului îi aºteaptã pe jucãtori la un banchet în seara zilei de 17 decembrie. Ar fi primul banchet organizat pentru echipã dupã trei ani. Programul etapei a XV-a a seriei I din Divizia B este urmãtorul: Dunãrea Galaþi - FCM Tîrgoviºte, Dacia Unirea Brãila - Laminorul Roman, FC Botoºani - Altay Constanþa, Precizia Sãcele - Forex Braºov, FC Braºov - Portul Constanþa, Gloria Buzãu - Ceahlãul Piatra Neamþ, Callatis Mangalia - Midia Nãvodari, Petrolul Moineºti - Cetatea Suceava.
(FOTO: Marin Barbu vrea un final în forþã)

Articol afisat de 1422 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(M.MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Internaþionale Stiri Internaþionale
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective