Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Noiembrie 2005
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 26 Noiembrie 2005
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Voleibaliºtii, meci crucial pentru poziþia a patra în clasament

Volei Club Municipal-LPS Piatra Neamþ va juca astãzi, în etapa a II-a a returului sezonului regulat al Diviziei A1 de volei masculin, un meci foarte important pentru viitorul acestei echipe, deoarece un succes la Volei Club Rîmnicu Sãrat poate menþine echipa în lupta pentru locul patru, calificant în cupele europene. Va fi un meci greu pentru ambele combatante, pentru cã nici una nu vrea sã piardã ºi nu vrea sã rateze ºansa de a participa mãcar în Cupa CEV. Constantin Niþã, directorul VCM-LPS, a susþinut cã a purtat discuþii cu jucãtorii ºi cã aceºtia din urmã sînt conºtienþi de importanþa meciului din localitatea buzoianã. „Avem un meci deosebit de greu la Rîmnicu Sãrat. Sînt echipe echilibrate, apropiate valoric ºi cred cã forma ºi pofta de joc pot face diferenþa. Atuul lor este omogenitatea, în timp ce noi stãm mai bine individual. Cred cã jocul nostru în zona centralã, mai ales pe atac, poate fi hotãrîtor. Bãieþii au fãcut un joc foarte bun cu Steaua ºi sper cã acum stau mai bine la capitolul moral. Rîmnicu Sãrat a pierdut în cupã la Dinamo cu 3-0, dar totul se va ºterge cu buretele înaintea meciului de mîine (n.r. - astãzi)“, a declarat Constantin Niþã, directorul clubului de volei masculin din Piatra Neamþ.
Despre VC Rîmnicu Sãrat se poate spune cã este o echipã care pînã acum a înregistrat rezultate contradictorii. De la victoria cu 3-0 de la Dinamo Bucureºti ºi seturi cîºtigate în partidele cu Petrom Ploieºti ºi VCM Tomis Constanþa, pînã la înfrîngerile cu U Explorãri Baia Mare, pe propriul teren, ºi de la Steaua Bucureºti.
Lupta pentru locul IV este una interesantã. Sînt cinci echipe implicate în aceastã luptã, deoarece Dinamo, Constanþa ºi Petrom se bat pentru titlul naþional ºi sigur nu vor rãmîne în afara cupelor europene, în timp ce ªtiinþa Bacãu ºi CSM Danubiu Deltacons Tulcea nu emit pretenþii la ultima poziþie calificantã în cupele europene. Un meci foarte interesant pentru specialiºtii voleiului românesc, dar ºi pentru iubitorii acestui sport se va juca astãzi la Bucureºti, între Dinamo ºi VCM Tomis Contanþa. Programul complet al etapei a II-a a returului sezonului regulat al Diviziei A1 de volei masculin este urmãtorul: Steaua Bucureºti - Remat Zalãu, U Explorãri Baia Mare - Petrom Ploieºti, VC Rîmnicu Sãrat - VCM-LPS Piatra Neamþ, Dinamo Bucureºti - VCM Tomis Constanþa, CSM Danubiu Deltacons Tulcea - ªtiinþa Bacãu.

Articol afisat de 1508 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Internaþionale Stiri Internaþionale
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective