Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2005
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 3 Decembrie 2005
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Unic, „condamnatã“ sã învingã la IOR Bucureºti

Unic, „condamnatã“ sã învingã la IOR Bucureºti

Unic Piatra Neamþ joacã, astãzi, meciul programat în runda a XI-a a sezonului regulat din Divizia A1 la volei feminin. Partida nemþencelor este programatã în deplasare, la Constructorul IOR Bucureºti, formaþie care a cîºtigat doar douã seturi în toate celelalte 10 meciuri jucate. Avînd în vedere acest lucru, Unic nu va avea scuzã dacã va pierde acest meci, mai ales dupã ce în ultimele runde a reuºit partide bune ºi rezultate favorabile. Totul a culminat cu victoria de sãptãmîna trecutã, 3-1 cu Dinamo Bucureºti, în urma unui meci de toatã frumuseþea disputat în Sala Ceahlãul. ÃŽn lotul bucureºtencelor vor apãrea însã mai multe modificãri, deoarece în meciurile pe care le joacã pe propriul teren Constructorul IOR utilizeazã cîteva jucãtoare cu state vechi în prima ligã româneascã precum Colda, fosta ridicãtoare de la Dinamo, ºi Jinga, voleibalistã care a evoluat la Unic, iar acum este sub contract cu ªtiinþa Bacãu. „Mergem la Bucureºti numai cu gîndul de a ne întoarce de acolo cu un nou succes în «desagã». Nu concepem altceva, deoarece Constructorul IOR Bucureºti este o echipã foarte slabã, care nu poate practica un volei de calitate. Sper ca victoria sã fie obþinutã în urma unui joc bun, care sã taie din elanul formaþiei din capitalã, care nu are ce pierde ºi de aceea este periculoasã“, a declarat Vasile Ouatu, preºedintele de onoare al clubului de volei feminin Unic Piatra Neamþ.
Un alt motiv pentru care Unic nu are voie sã piardã acest meci este cã Dinamo, principala sa contracadidatã la locul patru, calificant pentru cupele europene, are un meci dificil în deplasare, la Penicilina Iaºi. „Este un meci care ne intereseazã în mod direct pentru cã o victorie a echipei ieºene cobororatã cu o victorie a echipei noastre la Bucureºti ne aduce pe noi ºi pe Dinamo la egalitate de puncte, acum diferenþa fiind de numai un punct între Dinamo ºi Unic“, a fost comentariul lui Vasile Ouatu la adresa programului etapei de astãzi. Meciurile programate în etapa a XI-a a Diviziei A1 de volei feminin sînt urmãtoarele: Constructorul IOR Bucureºti - Unic Piatra Neamþ, CSU Metal Galaþi - ªtiinþa Bacãu, Universitatea Jolidon Cluj Napoca - CSU Newmarkt Gaz Tîrgu Mureº, Rapid AIBO Bucureºti - Argeº Volei Piteºti, Penicilina Iaºi - Dinamo Bucureºti.

Articol afisat de 1481 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective