Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2005
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 5 Decembrie 2005
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

ªefii PNL ºi PD Neamþ discutã fuziunea celor douã partide

• discuþii legate de acest lucru au fost purtate de Gheorghe ªtefan ºi Vasile ªendrea • „la nivelul judeþului Neamþ s-au purtat deja discuþiile de rigoare, ne-am consultat ºi vom face aceastã propunere cãtre conducerea celor douã partide, cãtre domnii Tãriceanu ºi Boc“, a declarat Gheorghe ªtefan, preºedintele PNL Neamþ •

Copreºedinþii Alianþei Dreptate ºi Adevãr, PNL - PD, din Neamþ susþin ideea ca cele douã partide care formeazã acum Alianþa sã fuzioneze pentru a crea un partid puternic, cu orientare centru dreapta în politica româneascã. Aceastã idee a fost discutatã deja de preºedintele PNL Neamþ, Gheorghe ªtefan ºi preºedintele PD Neamþ, Vasile ªendrea, iar, ieri, în cadrul unei conferinþe de presã comunã, cei doi au fãcut public acest deziderat. „Alianþa D.A. este prima forþã politicã a Guvernului Tãriceanu în momentul de faþã. Sperãm, în acest sens, sã se realizeze fuziunea celor douã formaþiuni politice. La nivelul judeþului Neamþ s-au purtat deja discuþiile de rigoare, ne-am consultat ºi vom face aceastã propunere cãtre conducerea celor douã partide, cãtre domnii Tãriceanu ºi Boc. ÃŽn acest sens sperãm ca la alegerile pentru Parlamentul European sã se meargã pe liste comune“, a declarat Gheorghe ªtefan, preºedintele PNL Neamþ.
Mesajul de bunã colaborare dintre partidele ce formeazã Alianþa a fost transmis ºi de preºedintele PD Neamþ, Vaslie ªendrea care a declarat cã, la aproape un an de la cîºtigarea alegerilor, cele douã partide au realizat cele mai importante promisiuni fãcute în campania electoralã. Preºedintele PD a amintit de mãsurile luate de Guvern pentru recalcularea pensiilor, pentru introducerea cotei unice de impozitare sau pentru îndeplinirea multora dintre criteriile de aderare la Uniunea Europeanã.
Un alt subiect atins de liderii Alianþei nemþene a fost cel legat de unele practici ale opoziþiei, cu referire directã la Partidul Social Democrat, „care încearcã sã dã dezinformeze populaþia“ cu privire la acþiuni ale reprezentanþilor puterii actuale. „Atacurile PSD se înscriu în linia securist - comunistã. Ipocrizia îi caracterizeazã ºi astfel încearcã sã punã frînã aderãrii României în UE. ªpãgile pe care le luau în parcarea Parlamentului au dispãrut, iar acum banii obþinuþi sînt folosiþi de cei care i-au luat pentru tot felul de dezimformãri. ªansa noastrã este cã românii s-au deºteptat ºi nu îi mai cred“, a adãugat Gheorghe ªtefan, liderul liberalilor nemþeni.

Articol afisat de 1468 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Alex NECHITA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective