Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2005
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 8 Decembrie 2005
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Ronin organizeazã Cupa României

Ronin organizeazã Cupa României

• la competiþie sînt aºteptaþi circa 250 de sportivi de la cluburi din þarã ºi din strãinãtate

Clubul Ronin Piatra Neamþ organizeazã, sîmbãtã, 10 decembrie, cu începere de la ora 11, Cupa României pentru departamentul Eureka al Federaþiei Române de Arte Marþiale (FRAM). Este prima competiþie de o asemenea anvergurã gãzduitã de gruparea pietreanã, preºedintele acesteia, Ionuþ ªtefãnescu, sperînd ca totul sã decurgã cît mai bine.
Ronin aºteaptã la competiþie aproximativ 250 de sportivi, avînd deja confirmãri de la mai multe cluburi din România, dar ºi din strãinãtate. Din alte þãri vor veni la Piatra Neamþ ºase sportivi din Italia, trei din Ungaria, existînd posibilitatea sã ajungã în oraºul de la poalele Pietricicãi ºi o echipã din Republica Moldova. Din România sînt aºteptaþi sportivi de la trei cluburi din Timiºoara, de la douã din Arad ºi de la cîte unul din Oradea, Orãºtie, Deva, Carei, Simeria, Bacãu, Iaºi ºi Suceava. Avînd în vedere cã întrecerea acceptã sportivi ºi de la alte departamente din cadrul FRAM, este de aºteptat ca din Piatra Neamþ sã aibã reprezentanþi ºi alte cluburi în afara celor de la Ronin ºi Sakki International Karate-Do, ultimul fiind condus de Dan Aanicãi. Astfel, toþi sportivii prezenþi vor intra în concurs, urmînd a se întîlni, în aceeaºi categorie, karateca de la cluburi din diferite departamente ale FRAM. Cu toate acestea cei care sînt înscriºi la grupãri afiliate la Eureka vor puncta în clasamentul Cupei României. „Va fi o competiþie dificilã pentru cã ºi-au anunþat prezenþa foarte multe delegaþii, care se aºteaptã la o organizare bunã. Noi, cei de la Ronin, am ajuns însã la cea de a X-a întrecere pe care o organizãm ºi credem cã experienþa acumulatã pînã acum ne poate da speranþa cã vom termina totul cît mai repede ºi cu cît mai puþine probleme“, a declarat Ionuþ ªtefãnescu, preºedintele clubului Ronin Piatra Neamþ.
ÃŽntrecerea va fi supervizatã de preºedintele departamentului Eureka al FRAM, Mihai Cioroianu, dar ºi de antrenorul lotului naþional al Italiei, shihan Stefano Pucci, care nu este la prima prezenþã la Piatra Neamþ. Organizatorii au decis sã primeascã la întrecere ºi începãtori, care vor avea un concurs separat ºi care, la final, vor primi cîte un premiu surprizã. De asemenea, cîºtigãtorii pe categorii de vîrstã vor primi diplome ºi medalii, aºa cum se va întîmpla ºi pentru primele trei cluburi în clasamentul general. „Nu am uitat nici de perioada sãrbãtorilor, aºa cã am pregãtit pentru concurenþi cîte un mic cadou“, a mai spus ªtefãnescu.
Ronin va fi reprezentat la întrecere de aproximativ 100 de sportivi, printre care vor fi ºi cei mai buni, adicã Rãzvan Petraru, Andreea Grumãzescu ºi Ioana Hociung. „Aºteptãm de la fiecare evoluþii frumoase, dar mai ales aºteptãm sã îi vedem la lucru pe cei trei, deoarece fiecare din adversari vor dori sã cîºtige în faþa lor“, a declarat oficialul pietrean.
(FOTO: Ionuþ ªtefãnescu, preºedintele clubului Ronin)

Articol afisat de 1396 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective