Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2005
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 9 Decembrie 2005
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Profesorul Ovidiu Þoc, înjurat ca la uºa cortului, la Iaºi

Echipa de handbal, junioare II, a Liceului cu Program Sportiv din Piatra Neamþ a participat, la finalul sãptãmînii trecute, la turneul al II-lea din cadrul fazei preliminare a întrecerii naþionale. Competiþia a fost gãzduitã de Iaºi, iar pentru LPS Piatra Neamþ nu se anunþa decît un nou galop de sãnãtate. Profesorul Ovidiu Þoc, antrenorul echipei pietrene, a avut însã parte de o surprizã neplãcutã. Deºi a cerut arbitri neutri pentru meciul cu LPS Iaºi, din ultima etapã a concursului, la meci au fost delegaþi doi cavaleri ai fluierului din localitate, cuplul Cristea - Anton, care au arbitrat în aceastã toamnã ºi la Liga Naþionalã ºi Divizia A. „Am cerut arbitrii neutri pentru cã mã aºteptam la probleme ºi pentru cã regulamentul îmi permite acest lucru. Ne-au arbitrat cei doi, dar pînã la urmã nu am mai putut suporta modul în care conduceau jocul. Au oprit jocul de foarte multe ori, atunci cînd jucãtoarele gazdelor simulau ºi ei ne opreau din contraatacuri care în mod normal s-ar fi transformat în goluri pentru noi. Am primit o eliminare de douã minute, iar, în minutul 47, la scorul de 19-16 pentru noi, am fost descalificat pentru cã din nou am ripostat la modul de arbitrare al meciului. ÃŽn tribune pãrinþii unora dintre fetele de la Iaºi mi-au aruncat cuvinte grele. Am fost înjurat, jignit ºi vreau sã spun cã este prima datã în viaþa mea cînd pãþesc aºa ceva. Oricum mã bucur cã fetele au jucat foarte bine ºi avem ºanse reale de calificare la turneul semifinal“, a declarat Ovidiu Þoc, amãrît de cele întîmplate la Iaºi. LPS Piatra Neamþ conduce seria A a fazei preliminare a Campionatului Naþional cu 12 puncte dupã ºase partide disputate. La Iaºi pietrencele au trecut de LPS Botoºani cu 34-19, de LPS Suceava cu 24-16 ºi de LPS Iaºi cu 21-19. Urmãtorul turneu al formaþiei pietrene este programat pentru luna martie, însã existã posibilitatea ca acesta sa se desfãºoare în februarie, pentru ca pauza competiþionalã sã nu fie prea lungã.
Juniori III de la LPS Piatra Neamþ, pregãtiþi de profesor Dumitru ªerpe, continuã lupta pentru calificarea la turneul semifinal, dupã trei turnee fiind pe locul al II-lea, în urma celor de la LPS Suceava. La Suceava, gazda ultimului turneu în seria A, micii handbaliºti pietreni au pierdut în faþa gazdelor cu 22-25, au terminat la egalitate, 31-31 cu LPS Botoºani, ºi au învins cu 26-19, pe LPS Iaºi, ºi cu 29-27, pe LPS Vaslui.

Articol afisat de 1317 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Internaþionale Stiri Internaþionale
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective