Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2005
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 15 Decembrie 2005
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

HCF Piatra Neamþ pregãteºte reluarea campionatului

• întrecerea internã a fost întreruptã de participarea naþionalei la Campionatul Mondial din Rusia

Handbal Club Feminin Piatra Neamþ se aflã în plinã perioadã de antrenamente, pregãtind continuarea campionatului, dupã ce pînã acum, a disputat doar nouã etape din tur. Liga Naþionalã s-a întrerupt datoritã participãrii selecþionatei tricolore la Campionatul Mondial. România face furori în Rusia, cu ºapte victorii consecutive, fiind deja calificatã în semifinalele întrecerii mondiale, deºi mai are un meci de jucat în faza a II-a a grupelor. Tricolorele, cu nemþencele Luminiþa Huþupanu - Dinu, Ana Maria Lazer ºi Tereza Tamaº Pîslaru în lot, joacã astãzi de la ora 20, contra Danemarcei.
HCF Piatra Neamþ a avut doar cîteva zile de pauzã dupã întreruperea sezonului, acum definitivîndu-se pregãtirea pentru ultimele patru runde ale turului ºi pentru retur. De menþionat cã între cele douã pãrþi de campionat nu va exista pauzã. Antrenorul Dan Valentin încearcã sã întãreascã echipa, deoarece odatã reluat campionatul va fi foarte greu de realizat un transfer. „Noi vrem trei jucãtoare care sã vinã la Piatra Neamþ pentru a ajuta echipa în încercarea de a evita retrogradarea. Am avut cîteva jucãtoare tinere care au fost în probe, dar nu erau ceea ce ne doream noi. Vom vedea ce vom reuºi din acest punct de vedere pentru cã situaþia noastrã financiarã este cunoascutã de toatã lumea. Sper însã cã pînã la urmã vom aduce ceva“, a declarat Dan Valentin, antrenorul principal al HCF Piatra Neamþ. Tehnicianul moldovean a recunoscut cã are douã jucãtoare care în acest zile nu se antreneazã alãturi de echipã. Este vorba de Camelia Bucur Tãtaru ºi Oana Rotaru. Prima stã pe marginea terenului din cauza unei întinderi ligamentare, iar cea de a II-a este suspectã de rupturã de menisc ºi ligamente. Ambele sînt sub tratament, aºa cum se întîmplã ºi cu portãriþa Valentin Cãlian Ivanov ºi pivotul Irina Mosor Angheluþã, care însã se antreneazã.
HCF Piatra Neamþ are invitaþii de participare la Tîrgu Mureº, la o dublã confruntare cu echipa localã, dar ºi la Baia Mare, unde maramureºenii organizeazã un turneu amical. De asemenea se intenþioneazã ºi perfectarea unor dueluri de verificare cu HCM Roman, între Crãciun ºi Anul Nou. De Sãrbãtori, fetele vor primi zile de repaus pe 24, 25, 30 ºi 31 decembrie 2005, dar ºi pe 1 ianuarie 2006.
Gruparea pietreanã se aflã în prezent pe locul 12 în clasamentul Ligii Naþionale, cu douã puncte acumulate din victoria cu CSM Sibiu. În tur, formaþia moldoveanã mai are programate patru jocuri. Pe 7 ianuarie, handbalistele vor evolua în deplasare la HCM Baia Mare, dupã care vor primi vizita echipelor Dunãrea Brãila (nou-promovatã) ºi Oþelul Galaþi. Ultima etapã a turului va avea loc pe 28 ianuarie, zi în care handbalistele pietrence vor evolua în capitalã pe terenul Rapidului. Returul va începe o sãptãmînã mai tîrziu, pe 4 februarie, cînd pietrencele vor juca la Astral Poºta Cîlnãu.

Articol afisat de 1401 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Internaþionale Stiri Internaþionale
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective