Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2005
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 17 Decembrie 2005
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Marian Constantin, noul „principal“ al Unicului

• obiectivul noului antrenor este de a termina sezonul mãcar pe locul IV • „la anul vizãm titlul naþional“, a declarat Constantin • antrenorul a pregãtit în þarã pe Rapid, RATB ºi Dinamo Bucureºti •

Marian Constantin este noul antrenor principal al echipei Unic Piatra Neamþ. Decizia a fost anunþatã, ieri, de Vasile Ouatu, fostul antrenor de la Rapid Bucureºti, RATB Bucureºti ºi Dinamo Bucureºti semnînd cu gruparea moldoveanã pentru o perioadã de doi ani ºi jumãtate. El va fi ajutat de Berthold Vãsuicã, antrenor secund, ºi de Viorel Roºioru, care va ocupa funcþia de director tehnic al Unicului. „Schimbarea a fost bine primitã de fete, care s-au bucurat de noul antrenor principal al echipei“, a declarat Vasile Ouatu, preºedintele de onoare al Unicului.
Marian Constantin a declarat cã a venit la Piatra Neamþ cu cele mai bune gînduri ºi a spus cã în acest sezon poate urca Unicul pe unul din primele patru locuri în clasamentul Diviziei A1. „Vin la echipã pentru inimosul Vasile Ouatu, pentru cã acest om nu este doar sponsor, ci este ºi un suporter adevãrat ºi un iubitor al voleiului. Unic este o echipã foarte tînãrã ºi talentatã ºi în 2006 poate sã cîºtige un loc în clasament care sã-i dea dreptul sã joace într-o cupã europenã, un obiectiv pe care îl consider la îndemînã. Un alt motiv pe care îl consider important este publicul. Este unul cunoscãtor de volei, cãlduros ºi care meritã sã facã spectacol alãturi de echipã. Oricum în sezonul urmãtor ne batem pentru titlul naþional“, a declarat Marian Constantin, care are 41 de ani. Ca antrenor al formaþiilor Rapid ºi RATB, Constantin a cîºtigat de douã ori titlul naþional ºi de douã ori Cupa României ºi a mai jucat o finalã de cupã ºi una de campionat. Jucãtorul Marian Constantin a evoluat în tricoul formaþiei Steaua Bucureºti, ºapte ani, timp în care a devenit campion naþional de ºase ori. A evoluat ºi în strãinãtate, pentru belgienii de la Maespils Zellik, cu care a cîºtigat de trei ori titlul ºi a jucat trei finale ale Cupei Campionilor Europeni. Marian Constantin este al treilea tehnician care a ocupat funcþia de antrenor principal la Unic din varã ºi pînã acum, ceilalþi doi fiind Viorel Roºioru ºi Berthold Vãsuicã.
Unic ar fi trebuit sã joace astãzi meciul cu ªtiinþa Bacãu, din etapa a XIII-a a Diviziei A1, însã, la cererea formaþiei din oraºul lui Bacovia, care joacã miercuri în cupele europene, meciul s-a amînat. Partida s-ar putea rejuca la finalul lunii ianuarie 2006, însã pînã atunci Unic va mai întîlni pe Rapid AIBO Bucureºti, în Sala Ceahlãul, ºi, în deplasare, pe CSU Neumarkt Gaz Tîrgu Mureº.

Articol afisat de 1597 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective