Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2005
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 19 Decembrie 2005
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

PSD Neamþ, momentul adevãrului

•Ã®n ºedinþa Consiliului Judeþean al PSD Neamþ s-au discutat probleme stringente ale partidului

Organizaþia Neamþ a Partidului Social Democrat a ajuns, se pare, într-un moment delicat. Vineri, 16 decembrie, la ºedinþa Consiliului Judeþean al PSD Neamþ s-au putut vedea frustrãrile unor lideri ai acestei formaþiuni ºi problemele care frãmîntã organizaþia nemþeanã. La un an de la alegrile parlamentare, cei care zîmbeau larg ºi clamau prietenii veºnice au ajuns sã se „înþepe“ ºi sã recurgã la atacuri dure. ÃŽn afarã de discuþiile destul de aprinse pe marginea declaraþiilor lui Ion Rotaru, care a fãcut unele acuze la adresa unor colegi, un alt subiect de discuþie l-a reprezentat pierderea unor primari, care în ultimele luni au ales sã se alãture altor formaþiuni sau sã devinã independenþi ºi modalitatea de formare a listelor pentru alegerile parlamentare.
Avînd în vedere cã aceastã ºedinþã a fost una cu uºile închise, reprezentanþii presei nefiind invitaþi, nu puteam relata chiar toate declaraþiile ce s-au auzit de la tribunã. Totuºi, un redactor de la „Monitorul de Neamþ“ a reuºit sã intre, neinvitat, la ultima parte a întrunirii. Din discursul vicepreºedintelui PSD Neamþ, Emil Creangã am reþinut cã organizaþia nemþeanã trece prin criza lipsei de imagine în presa localã: „Noi nu avem un ziar al nostru, acum cînd sînem în opoziþie, ca sã ne reflecte realizãrile“. Un alt subiect al discursului a fost legat de dezertãrile primarilor aleºi pe listele PSD. „Aºteptãm reîntoarcerea oilor rãtãcite“, a adãugat fostul inspector general.
Deputatul Ioan Bivolaru s-a dovedit foarte acid în declaraþii ºi a atacat o problemã mai veche, cea a modului în care s-au fãcut alegerile preliminare la Neamþ. „Sper sã nu se mai întîmple niciodatã în istoria acestui partid, ceea ce s-a întîmplat la alegerile preliminare pentru determinarea candidaþilor care au mers mai departe la alegerile parlamentare. A fost o activitate, de regulã, trucatã ºi nu a reflectat nici un fel de realitate, ca sã existe atît satisfacþie pentru ceea ce a rezultat cît ºi insatisfacþia realã pentru ce a rezultat. Au fost manipulãri fãcute la nivelul tuturor organizaþiilor ºi pãrerea mea ºi a altor colegi este sã gãsim o altã manierã prin care membrii de partid sã-ºi poatã exprima, în mod real, punctul de vedere faþã de oamenii pe care vor sã-i aleagã“, a declarat Ioan Bivolaru. Parlamentarul nemþean a mai adãugat cã starea în care se aflã partidul nu este deloc satisfãcãtoare ºi cã în eventualitatea unor alegeri parlamentare PSD nu este pregãtit sã facã faþã cu succes. „Sîntem, în continuare, un partid cu probleme“, a conchis Ioan Bivolaru.

Articol afisat de 1416 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Alex NECHITA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective