Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2005
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 21 Decembrie 2005
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Ana Maria Lazer, cãsãtorie dupã titlul mondial

Ana Maria Lazer, cãsãtorie dupã titlul mondial

• handbalista pietreancã Ana Maria Lazer spune „Da!“ în faþa ofiþerului stãrii civile • soþul este un poliþist din Zalãu, Gabriel ªomoi, fost voleibalist la Elcond • ceremonia are loc astãzi •

Handbalista pietreancã Ana Maria Lazer va spune astãzi „Da!“ în faþa ofiþerului Stãrii Civile Zalãu, hotãrînd sã-ºi uneascã destinele cu Gabriel ªomoi, poliþist în oraºul ardelean. Aceasta dupã ce duminicã a jucat finala Campionatului Mondial de handbal feminin din Rusia. Deºi a dorit ca totul sã se desfãºoare în anonimat, pietreanca va avea parte de mulþi invitaþi la acest moment important al vieþi sale, care va fi oficiat de primarul din municipiul reºedinþã al judeþului Sãlaj, Victor Radu Cãpâlnasiu. Naºi sînt clujenii Silvia ºi Alexandru Moldovan. „Vrem sã facem acest lucru acum pentru cã 2005 a fost un an excelent din multe puncte de vedere. Pe plan profesional totul mi-a mers extraordinar, am prins transferul la Gyor, la campioana Ungariei, iar la mondiale am reuºit cea mai mare performanþã a handbalului feminin în ultimele trei decenii. Vreau ca sã pornesc în viaþã în acest an alãturi de Gabi, pentru cã este un moment foarte bun“, a spus Ana Maria Lazer. Gabriel ªomoi a jucat volei pentru Elcond Zalãu, dupã ce a lãsat în urmã o carierã de fotbalist. „Am avut emoþii de nedescris la mondialele din Rusia. La meciul cu unguroiacele am înnebunit. Nu mai conta nimic în jurul meu ºi am trãit la maximum ultimele douã meciuri, dar cred cã mai mult mi-am dorit sã batem Ungaria“, a spus Gabrel ªomoi, obosit fiind dupã ce duminicã noaptea nu a dormit aºteptînd avionul care aducea naþionala din Rusia. Cei doi sînt împreunã de doi ani, cunoscîndu-se dupã ce Ana Maria Lazer s-a transferat la Silcotub Zalãu, în 2001, de la FibrexNylon Sãvineºti.
Handbalista a ajuns luni noaptea în Piatra Neamþ, dupã ce în prima zi a acestei sãptãmîni a fost invitatã la o micã petrecere de conducerea Federaþiei Române de Handbal. „A venit Moº Crãciun mai repede ºi pentru pãrinþii mei ºi mã bucur cã am ajuns mãcar cîteva ore la ei“, a spus handbalista. Tot ieri, pietreanca a fãcut o vizitã ºi celei care a cãlãuzit-o spre lumea handbalului, profesoara Luminiþa Ciocîrlan. Felicitãri, îmbrãþiºãri, dupã care antrenoarea a primit un cadou-un fanion al naþionalei tricolore, cu autografe de la toate vicecampioanele din Rusia. Cînd a auzit însã cã Ana Maria ºi Gabi îºi vor uni destinele, profesoarei i se putea citi pe faþã bucuria, dar ºi pãrerea de rãu cã nu va fi alãturi de „fata sa“. „Mã pregãtesc atunci pentru nuntã“, a promis Luminiþa Ciocîrlan, alãturi de soþul sãu Toader. Amintirile s-au derulat la o cafea, fotografiile din urmã cu ºase ani smulgînd rîsete familiei Ciocîrlan ºi viitorilor însurãþei. „Foarte mult mã bucur cã Ana Maria a trecut pe la mine. Nu mã uitã niciodatã, dar aº vrea sã ºtie cã nu mã voi supãra vreodatã dacã vine în Piatra Neamþ pe fugã, cum a fost acum, ºi nu ajunge la mine. ªtiu cã nu o va face intenþionat. Este jucãtoarea care mi-a adus cele mai mari satisfacþii ºi care poate fi un model de urmat de mulþi dintre copiii care se apucã de sport. ÃŽn finala de duminicã a încercat sã dea totul pentru cã este o jucãtoare care nu ºtie sã triºeze. Le urez casã de piatrã, ºi lui Gabriel i-am zis cã trebuie sã aibã grijã de o «perlã» a oraºului Piatra Neamþ“, a mai spus Luminiþa Ciocîrlan. Tot în casa familiei Ciocîrlan, Ana Maria Lazer a primit vizita inspectorului de la Direcþia pentru Sport a Judeþului Neamþ, Mircea Fleºeriu. „Este un om care a ºtiut sã lase loc de «bunã ziua», indiferent cã a jucat la Piatra Neamþ, Zalãu sau la Gyor. Meritã medalia cîºtigatã ºi tot ce-i mai bun în viaþã. Acest oraº a dat lumii douã fete de un bun simþ ieºit din comun pentru cã ºi Ana Maria ºi Luminiþa Huþupanu sînt douã persoane în faþa cãrora meritã sã-þi scoþi pãlãria“, a declarat Mircea Fleºeriu. Ana Maria ºi Gabi s-au despãrþit de cei dragi cu gîndul cã astãzi îi aºteaptã un moment unic ºi cã joi dimineaþã sportiva trebuie sã se prezinte la antrenamentul echipei sale de club, ETO Gyor.
Monitorul de Neamþ ureazã campioanei Ana Maria Lazer ºi viitorului ei soþ, Gabriel ªomoi, casã de piatrã, sãnãtate ºi tot ce îºi doresc în viaþã.
(FOTO: Ana Maria Lazer, alãturi de doi oameni importanþi în viaþa ei, viitorul soþ ºi fosta antrenoare)

Articol afisat de 2505 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Internaþionale Stiri Internaþionale
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective