Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2005
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 28 Decembrie 2005
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Gala sportului nemþean, o manifestare reuºitã

Gala sportului nemþean, o manifestare reuºitã

•Direcþia pentru Sport a premiat sportivi, antrenori ºi echipe nemþene care s-au remarcat, acordîndu-se ºi premii speciale • fondul de premiere s-a ridicat la suma de 600 de milioane • cel mai bun club sportiv a fost ales Ceahlãul Piatra Neamþ •

Direcþia pentru Sport a Judeþului Neamþ, în colaborare cu autoritãþile locale, a organizat, joi seara, 22 decembrie, o festivitate în care sportivii judeþului care au obþinut rezultate deosebite au fost aplaudaþi de colegii lor pentru activitatea depusã în 2005. Pe lîngã aplauzele colegilor au venit premiile ºi diplomele din partea organizatorilor, sumele fiind cuprinse între douã ºi 15 milioane de lei. Suma premiilor în bani a fost de 560 milioane de lei, iar în obiecte de 40 milioane. Din cele 79 de premii acordate, 19 au valorat 15 milioane de lei, 38 s-au ridicat la valoarea de 8 milioane , iar restul au fost de cîte 2 ºi 5 milioane. A fost o manifestare lipsitã de festivism, dar în care cei prezenþi au lãsat impresia cã se simt mai bine decît în alte locuri. „A fost o festivitate frumoasã ºi sportivã în aceleaºi timp. Parcã de data asta chiar este a noastrã“, a spus la un moment dat Valentin Gavril, antrenor de canotaj. Momentele de premiere s-au interferat cu momente în care micile majorete de la Palatul Copiilor au încîntat prin programele lor, dansatorii de la Clubul de Dans Ceahlãul au atras ochii celor care de obicei sînt atenþi în teren, lor alãturîndu-li-se ºi reprezentaþiile cluburilor de arte marþiale. „A fost o festivitate frumoasã în aceastã searã (n.r. - joi, 22 decembrie) ºi cred cã programul gîndit de noi a fost pe placul celor cãrora li s-a aadresat. Sincer sã fiu, am avut emoþii, pentru cã sînt la prima organizare a unui astfel de eveniment. Zilele trecute nu am trãit asemenea emoþii pentru cã eram sigur cã va ieºi bine. Oricum, le mulþumesc tuturor sportivilor ºi colaboratorilor pentru reuºita acestei seri. Anul 2005 a fost unul bun din punctul de vedere al rezultatelor, poate cel mai bun pentru ultimii cinci ani, iar în 2006 ne dorim sã avem de premiat rezultate ºi mai bune“, a declarat Gheorghe Paisa, directorul DSJ Neamþ.

Numeroase premii au luat calea Romanului
La manifestare au fost prezente ºi oficialitãþi ale judeþului ºi ale celor douã municipii, Piatra Neamþ ºi Roman. De menþionat cã la aceastã acþiune a fost prezentã o delegaþie importantã de la Roman, avînd în vedere numãrul mare de sportivi ºi antrenori premiaþi. Cele mai aplaudate momente ale serii au fost ale clubului de arte marþiale BAO Roman, care a avut o reprezentare spectaculoasã, dar ºi prezenþele pe parchetul Sãlii Ceahlãul a unor copii practicanþi de karate, care au fãcut deliciul spectatorilor. Seara s-a încheiat cu un program de colinde prezentat de un cor al Seminarului Teologic din Piatra Neamþ, trei dintre colindãtori fiind practicanþi de arte marþiale la secþia de karate a Clubului Sportiv Ceahlãul Piatra Neamþ.
Dacã la nivel de premii individuale organizatorii au evitat sã acorde titlul de cel mai bun sportiv al judeþului pe anul 2005, DSJ Neamþ a desemnat CS Ceahlãul Piatra Neamþ drept cel mai bun club sportiv din Neamþ. „Am primit în aceastã searã un premiu care ne onoreazã, care dovedeºte munca depusã de sportivii ºi antrenorii noºtri de-a lungul întregului an. Mulþumim tuturor acestora ºi vã spun este un premiu care obligã pentru viitor“, a declarat Dan Cojocaru, directorul CS Ceahlãul. Bianca Perie, cea mai bunã junioarã a atletismului românesc ºi campioanã mondialã la juniori la aruncarea ciocanului în 2005, a spus cã nu se va opri aici ºi va munci în continuare pentru a înmulþi numãrul de titluri, atît la nivel naþional, cît ºi la nivel internaþional. „Mã bucurã mult premierea de astãzi ºi sper la anul viitor sã fiu din nou aici pentru cã vreau ca ºi în 2006 sã ajung în frunte la competiþiile la care voi participa“, a declarat Bianca Perie. Florentina Nedelcu a recunoscut cã participarea la Campionatul European de volei feminin ºi în cupele europene cu Unic au fost realizãrile anului trecut. „O mare surprizã am reuºit prin eliminarea echipei Dinamo în campionatul precedent ºi calificarea noastrã în Cupa CEV. Sper sã trãiesc un astfel de moment ºi în 2006“, a spus cãpitanul Unicului.
Au fost acordate ºi plachete cu „Titlul de Onoare pentru Performanþe în Sport“ sau pentru sprijinul acordat sportului urmãtorilor: Luminiþa Huþupan-Dinu, Ana Maria Lazer, Tereza Ludmila Tamaº Pîslaru (toate trei vicecampioane mondiale la handbal), Toader Mocanu (prefectul judeþului Neamþ), Dan Vasile Constantin (preºedintele Consiliului Judeþean Neamþ), Gheorghe ªtefan (primarul municipiului Piatra Neamþ), Ioan Strãtilã (director Rifil Sãvineºti), Dan Ioan Cãrpuºor (primarul municipiului Roman), Ovidiu Þoc (profesor LPS Piatra Neamþ), Elena Ciocîrlan (profesor LPS Piatra Neamþ), Dan Cojocaru (director CS Ceahlãul Piatra Neamþ), Mircea ªerbãnescu (director Clubul Atletic Roman), Petricã Sandu (director LPS Roman), Ioan Holban (antrenor LPS Roman), Marcel Mihalcea, Violeta Moºu (1TV Neamþ), Mihaela Drãgoi (Ceahlãul), Ciprian Avãdanei (Realitatea), Costin Mircescu (TVM).

Articol afisat de 1814 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective