Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2005
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 29 Decembrie 2005
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Regulamentul de transport public de cãlãtori, bãtut în cuie

Dupã respingerea din ºedinþa anterioarã, legislativul
local a aprobat, la mijlocul acestei sãptãmîni, noul Regulament de transport local de cãlãtori. Specialiºtii Compartimentului Transporturi au operat o serie de modificãri datorate unor probleme care au apãrut pe parcurs, dupã adjudecarea traseelor microbuzelor, mijloacelor Transurban ºi celor ale societãþii judeþene Troleibuzul. Între aspectele sesizate de cãtre specialiºtii Primãriei Piatra Neamþ s-au numãrat refuzul unor operatori de transport de a semna contractul de concesiune a traseelor, în termenul legal de 30 de zile, dar ºi altele, cum ar fi: strãzile prea strîmte ºi aglomerarea provocatã de maºinile lãsate pe margini, în lipsa locurilor de parcare, numãrul prea mic de mijloace de transport, comparativ cu numãrul cãlãtorilor. A fost propusã desfiinþarea unor trasee, cu preluarea acestora de cãtre alþi operatori de transport care circulã pe trasee apropiate, schimbarea unor staþii intermediare, a capetelor de linii. Potrivit noului Regulament, au fost desfiinþate traseele nr. 21 - ªcolile Normale-Dragoº Vodã, ºi nr. 26 - Staþia de Salvare-Liceul Auto. A fost reorganizat traseul nr. 20 - Blocul 40-Bîtca Doamnei, prin comasarea traseelor nr. 20 - Bloc 40-Bîtca Doamnei, ºi nr. 22 - ªcolile Normale-Garã. De asemenea, a fost modificat traseul nr. 23 - Bloc 40-Liceul Auto, prelugit ºi modificat capãtul de linie al traseului nr. 24 - Staþia de Salvare-Liceul Auto, pînã pe Dragoº Vodã. A fost modificat traseul nr. 9 - Sarata 2-IVV, pe traseul Sarata 2-Zimca, dupã cum au fost schimbate ºi staþiile intermediare pentru traseele nr. 12 - Sarata 2-Ciritei, respectiv nr. 13 - Sarata 2-IVV.
Ca urmare a nemulþumirilor pe care ºi le-au manifestat reprezentanþii societãþilor Transurban ºi Troleibuzul, în privinþa nerespectãrii intervalelor orare stabilite, situaþie de care s-ar fi fãcut vinovaþi operatorii de transport cu microbuzele ºi care ar fi dus la scãderea rentabilitãþii mijloacelor de transport, autoritãþile locale au purtat discuþii repetate cu pãrþile aflate în conflict. ªeful executivului local a afirmat cã va gãsi cele mai bune soluþii pentru calmarea spiritelor, dar mai ales pentru satisfacerea cerinþelor cetãþenilor pentru care conteazã cel mai mult calitatea serviciilor de care beneficiazã.

Articol afisat de 1442 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Iulia IACOB)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective