Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2005
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 30 Decembrie 2005
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Handbaliºtii juniori I pietreni conduc detaºat în campionatul naþional

• atît echipa de fete cît ºi cea de bãieþi de la Liceul cu Program Sportiv ºi-au trecut în cont numai victorii


Echipele de handbal, de la categoria juniori I, a Liceului cu Program Sportiv din Piatra Neamþ se aflã pe primele locuri ale seriilor în care joacã, trecînd în noul an cu gîndul cã aceeaºi poziþie o vor ocupa ºi dupã disputarea turneelor finale din luna mai. Fetele au obþinut pînã acum, dupã turul de campionat ºi dupã primul turneu de salã, opt victorii din tot atîtea posibile, în timp ce bãieþii au înregistrat nouã victorii în nouã meciuri disputate. Elevele profesoarei Luminiþa Ciocîrlan au fost la Roman, între 16 ºi 18 decembrie, pentru meciurile primului turneu de salã. Acolo au dat piept cu ambele colege de eºalon din Neamþ, CSS Tîrgu Neamþ ºi LPS Roman, dar ºi cu LPS Suceava. Aºa cum era de aºteptat derby-ul seriei a fost meciul LPS Piatra Neamþ - CSS Tîrgu Neamþ, pietrencele reuºind o victorie destul de clarã, 32-26, ceea ce a însemna cea mai strînsã victorie din cele trei repurtate de liderul seriei. În prima etapã LPS Roman a reuºit prima sa victorie în actuala ediþie de campionat, 33-29 cu LPS Iaºi. Pentru handbalistele din Piatra Neamþ au urmat victorii foarte clare împotriva celor de la LPS Suceava, 37-25, ºi LPS Roman, 45-28. În etapa a II-a celãlalt duel nemþean, CSS Tîrgu Neamþ - LPS Roman s-a încheiat 36-31 pentru echipa de sub Cetatea Neamþului, iar în runda a III-a tîrgnemþencele au surclasat pe LPS Botoºani, 45-29. Locul II în serie este ocupat de CSS Tîrgu Neamþ, cu 12 puncte, în timp ce ultima este LPS Roman. Astfel, cu o asemenea cadenþã, în urma celui de-al doilea turneu de salã din ianuarie, elevele antrenoarei care a descoperit-o pe vicecampioana mondialã Ana Maria Lazer se pot gîndi cum sã pregãteascã mai bine meciurile de la turneul semifinal ºi cel final.
Bãieþii profesorilor Rita ºi Stelian Bursuc se pot gîndi deja la participarea la turneul semifinal din primãvara acestui an, deºi mai au de disputat meciurile celui de-al II-lea turneul de salã ºi cele ale returului. LPS Piatra Neamþ conduce în seria I a primei faze a campionatului naþional de handbal pentru juniori I cu 18 puncte din tot atîtea posibile. La turneul de salã de la Botoºani handbaliºtii pietreni au reuºit meciuri foarte bune, în care au marcat de cel puþin 41 de ori. Dupã prima etapã, în care a întrecut cu 41-23 pe LPS Suceava, LPS Piatra Neamþ a zdrobit gazdele turneului cu 52-31, pentru ca în ultima etapã sã treacã la pas de LPS Iaºi, 44-32. Al II-lea turneu de salã al bãieþilor va avea loc între 20 ºi 22 ianuarie într-o localitate ce urmeazã a fi anunþatã.

Articol afisat de 1416 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective