Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Ianuarie 2006
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 16 Ianuarie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

HCF Piatra Neamþ, tot mai aproape de retrogradare

• HCF Piatra Neamþ - HC Dunãrea Brãila 21-23 (9-11), într-un meci care nu trebuia pierdut

Handbal Club Feminin Piatra Neamþ a înregistrat, sîmbãtã, în Sala Ceahlãul, a X-a înfrîngere în actuala ediþie de campionat, de aceastã datã în faþa unei nou promovate, HC Dunãrea Brãila. Formaþia de la Dunãre s-a impus cu 23-21, dupã ce la pauzã a condus cu 11-9. A fost un meci foarte disputat, cu tensiune ºi echilibru, în care fiecare din cele douã echipe a controlat ostilitãþile în diferite perioade. HCF Piatra Neamþ a început mai slab întîlnirea ºi a fost condusã cu 5-2 în minutul 11. Elevele lui Dan Valentin au revenit pe tabela de marcaj ºi au preluat conducerea în minutul 25: 8-7. La pauzã s-a terminat 9-11, dar speranþe într-o victorie erau. În poarta gazdelor a intrat Cãtãlina Vornicu, care a blocat de multe ori atacul advers, ceea ce a dus la întoarcerea scorului, de la 9-12 (minutul 31) la 15-13 (minutul 42) ºi 18-14 (minutul 46). Dupã alte nouã minute de joc ('55) scorul era încã favorabil echipei gazdã, 20-18, însã finalul a fost de coºmar pentru pietrence. Fãrã luciditate în faza ofensivã, în care s-au ratat cîteva ocazii clare de gol, HCF nu a mai reuºit opreascã iureºul de final al Brãilei. Marinela Pãtru, fosta internaþionalã tricolorã, a condus lupta pentru recuperea diferenþei, iar Dunãrea a marcat cinci goluri consecutive fãrã sã primeascã vreo unul. S-a terminat 21-23, iar situaþia echipei pietrene este criticã. Locul 13 în campionat, cu numai 2 puncte acumulate ºi cu ºanse foarte mici de a încheia sezonul pe locul 10, ultimul neretrogradabil.
Mai rãu este cã Dan Valentin nu a avut cu cine lupta. Extremele Cãescu ºi Blejuºcã au fost de nerecunoscut sîmbãtã. Iulia Puºcaºu a fost blocatã la aproape fiecare atac ºi a arãtat în teren o anumitã blazare. Carmen Roºu a marcat douã goluri, însã în momentele cheie a ratat ocazii importante. Camelia Bucur ºi Irina Mosor au încercat sã aducã ceva în jocul echipei pietrene, însã numai cu ele nu se poate. S-au zbãtut ce-i drept, dar fiecare jucãtoare, oricît de experimentatã ar fi, poate avea momente în care rateazã sau nu reuºeºte sã se mai apere cum trebuie. Poate cã dacã accidentarea lui Ghidoarcã nu s-ar fi produs, finalul meciului aparþinea gazdelor. Junioara a vãzut finalul meciului de pe bancã, pentru cã a acuzat o intindere a ligamentelor genunchiului stîng. Dan Valentin a avut sîmbãtã un moment de lipsã de inspiraþie, cînd a aruncat-o în luptã pe Mihalschi, în faza defensivã. Aceasta a înlocuit-o pe Apetroaie, descalificatã, dar nu a reuºit sã opunã rezistenþã vitezistelor din atacul brãilean. Jocurile etapei a XI-a s-au încheiat cu urmãtoarele rezultate: Rapid - CSM Sibiu 36-28, HCF Piatra Neamþ - HC Dunãrea Brãila 21-23, Oþelul Galaþi - HCM Baia Mare 27-21, Poºta Cîlnãu - CSM Cetate Deva 26-23, U Cluj - Tomis Constanþa 29-26. Meciurile Silcotub Zalãu - HCM Roman ºi Rulmentul Braºov - Oltchim Rîmnicu Vîlcea au fost amînate.

Articol afisat de 1668 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective