Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Ianuarie 2006
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 17 Ianuarie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Galben-negrii, cantonament la Tîrgu Neamþ

Galben-negrii, cantonament la Tîrgu Neamþ

• antrenorul Marin Barbu are la dispoziþie un lot format din 30 de fotbaliºti

Ceahlãul a pãrãsit, ieri, municipiul Piatra Neamþ cu destinaþia Tîrgu Neamþ, oraº care le va fi gazdã membrilor delegaþiei galben-negre pentru urmãtoarele douã sãptãmîni. Marin Barbu, Ioan Naghi ºi Radu Lefter au la dispoziþie un lot de 30 de jucãtori, din care patru noi: Prisacã, Ivaºcã, Baicu ºi Dobre.
Ceahlãul va finaliza perioada de pregãtire din oraºul de la malurile Ozanei pe 28 ianuarie, pînã atunci programul urmînd sã fie greu pentru toatã lumea. Conducerea tehnicã a liderului din B1 a decis ca jucãtorii sã aibã cîte douã antrenamente pe zi, iar în zilele în care se va juca cîte un meci amical se va face ºi un antrenament fizic. „Nu-i uºor cu 30 de jucãtori în cantonament, dar este o perioadã de acumulãri fizice ºi sînt sigur cã ne vom descurca. Am luat la pregãtire ºi cîþiva copii de la echipa a II-a pentru a se obiºnui cu un efort fizic mai mare. Nu va fi un stagiu care sã îi nenoroceascã pe bãieþi, dar nici nu le va fi uºor“, a declarat Marin Barbu, sigur cã echipa sa va rãspunde foarte bine la programul pregãtit. Pentru prima sãptãmînã de cantonament la Tîrgu Neamþ, Ceahlãul are deja stabilit un program de jocuri: miercuri, 18 ianuarie, cu Bucovina Suceava, joi, 19 ianuarie, cu FC Vaslui ºi sîmbãtã, 21 ianuarie, cu Laminorul Roman. Galben-negrii vor mai juca ºi sãptãmîna viitoare douã meciuri, urmînd ca în perioada în care echipa se va deplasa la Bucureºti, pentru controlul medical la Centrul de Medicinã Sportivã, sã mai joace trei jocuri cu Farul Constanþa, Juventus Bucureºti ºi un alt adversar care va fi stabilit pentru data de 9 februarie. Marin Barbu a dat de înþeles cã are mare încredere în nou-venitul Mihai Baicu, deºi acesta a schimbat un numãr foarte mare de echipe în 12 ani, Ceahlãul fiind a XIV-a. „Baicu este un jucãtor care, dacã are pe cineva alãturi din punct de vedere sufletesc, poate juca foarte bine. Problema lui, dar nu numai a lui, este cã nu-i place perioada de pregãtire fizicã din iarnã. Cu multã determinare din partea lui, îºi poate reveni, pentru cã are toatã încrederea noastrã“, a precizat antrenorul Marin Barbu.
La reunirea lotului de ieri s-a prezentat ºi Vasile Prisacã, fostul portar de la FC Botoºani, care a semnat cu Ceahlãul. Antrenorii l-au vrut în lot încã de pe acum, deºi exista posibilitatea ca acesta sã se alãture echipei pietrene abia în varã. „Am venit la muncã la Piatra Neamþ, direct în cantonament. Sperãm sã promovãm în acest an, iar în Divizia A sã reuºim sã ne clasãm pe un loc fruntaº. Personal nu cunoºteam pe nici unul dintre bãieþii de la Ceahlãul, dar din vedere îi ºtiu pe majoritatea. Oricum, fiecare va încerca sã-ºi cîºtige locul în echipã, iar mie nu îmi este fricã de concurenþã, pentru cã doar aºa ajungem la progres“, a declarat Vasile Prisacã, un portar de 27 de ani. Din lotul plecat la Tîrgu Neamþ fac parte Covrig, Avram, Prisacã, Focºãneanu (portari), Nohai, Iftime, Avãdanei, Sava, Forminte, Viþelaru, Mocanu, Floricel, Puricã, Borz, C.Ilie, Cristescu, T.ªerban, Macovei, Ivaºcã, Doicaru, Feizula, M.Ilie, Nemþanu, Petrache, Baicu, Tudorache, Dobre, Parfenie, Gãman, Barna.
FOTO: Vasile Prisacã, portarul adus de la FC Botoºani

Articol afisat de 1617 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective