Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Ianuarie 2006
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 25 Ianuarie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Voleibaliºtii pietreni, primul meci oficial al anului

• meciul VCM - LPS Piatra Neamþ - Remat Zalãu se va juca de la ora 15

Volei Club Municipal - LPS Piatra Neamþ va juca astãzi primul meci oficial al anului 2006. Partida va începe de la ora 15, iar adversara echipei tehnicienilor Dan Gavril ºi Nicu Buruº este Remat Zalãu. ÃŽn tur moldovenii au cîºtigat în Ardeal cu 3-1, dupã un joc bun, iar acum conducerea administrativã ºi cea tehnicã aºteaptã din nou o evoluþie pozitivã de la voleibaliºtii pietreni. O victorie ar confirma victoria din decembrie 2005 împotriva celor de la Petrom Ploieºti, 3-2, ºi ar mãri încrederea în forþele proprii înaintea meciul de sîmbãtã cu VCM Tomis Constanþa, echipa cu cel mai mare numãr de seturi cîºtigate. „Meciul cu Zalãul este foarte important pentru noi. Dacã ne uitãm bine peste program avem ºansa de a cîºtiga patru meciuri la rînd, iar un astfel de obiectiv în finalul sezonului regulat nu poate fi îndeplinit decît dacã batem mîine (n.r. - astãzi). Ne-am pregãtit în aceastã iarnã bine din toate punctele de vedere, chiar dacã nu am plecat în cantonament ºi am încredere cã bãieþii vor juca la capacitate maximã“, a declarat Constantin Niþã, conducãtorul clubului pietrean. Acesta a mai precizat cã este mulþumit de modul în care s-a prezentat pînã acum Marius Dascãlu, ridicãtorul transferat de la Steaua Bucureºti în aceastã pauzã competiþionalã. Aducerea fostului stelist este singura venire în lotul pietrean în iarnã, VCM-LPS pierzînd în acelaºi timp un jucãtor: Rãzvan Ilie. Voleibalistul crescut la LPS Piatra Neamþ de profesorul Dan Gavril a renunþat la activitatea sportivã, spunînd cã va rãmîne sã se concentreze pe cursurile Academiei de Studii Economice la care este înscris. ÃŽn pauza competiþionalã VCM-LPS Piatra Neamþ a jucat doar douã partide amicale, cu ªtiinþa Bacãu. Primul meci, disputat la Bacãu, a fost cîºtigat de voleibaliºtii pietreni cu 3-0, în timp ce al II-lea, care a avut loc în Sala Ceahlãul, a revenit echipei adverse, scor 3-2.
Etapa de astãzi programeazã alte dueluri interesante, care pot ajuta gruparea pietreanã în tentativa de a urca pe un loc de cupe europene. Astfel, Dinamo se deplaseazã la Rîmnicu Sãrat pentru a rãzbuna înfrîngerea la scor din tur, în timp ce la Constanþa se disputã derby-ul campionatului: VCM Tomis - Petrom Ploieºti. Programul complet al etapei a XV-a a Diviziei A1 de volei masculin este: VCM-LPS Piatra Neamþ - Remat Zalãu, VCM Tomis Constanþa - Petrom Ploieºti, Steaua Bucureºti - ªtiinþa Bacãu, U Explorãri Baia Mare - CSM Deltacons Danubiu Tulcea, VC Rîmnicu Sãrat - Dinamo Bucureºti.

Articol afisat de 1475 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective