Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Ianuarie 2006
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 31 Ianuarie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Turnee utile pentru echipele de handbal de la LPS Piatra Neamþ

• formaþiile de juniori I ºi II au disputat cîteva meciuri amicale, la Sighiºoara

Echipele de handbal masculin ale Liceului cu Program Sportiv din Piatra Neamþ, de la categoriile juniori I ºi II, au fost invitate, la finalul sãptãmînii trecute, la douã turnee de pregãtire gãzduite de Sighiºoara. La ambele reuniuni handbalistice au participat cîte patru formaþii. Competiþia la care au participat juniorii I, antrenaþi de profesorii Rita ºi Stelian Bursuc, a fost una la care au mai luat parte numai echipe din localitatea gazdã. Este vorba despre Handbal Club Sighiºoara, Olimpic Sighiºoara, care are în componenþã numai jucãtori de la centrul olimpic înfiinþat de Federaþia Românã de Handbal, ºi CSS Sighiºoara. Meciul împotriva celor de la HC Sighiºoara s-a încheiat cu victoria formaþiei gazdã, 35-34, dupã un meci echilibrat, în care juniorii I pietreni au dat o replicã foarte bunã. A urmat o înfrîngere, 42-35, cu Olimpic Sighiºoara, ºi o victorie, 52-43, cu CSS Sighiºoara. „A fost un turneu foarte bun pentru noi, cu mult peste ceea ce se joacã în campionat în seria din care facem parte. Este un turneu mult mai bun pentru noi decît cel de la Iaºi, de sãptãmîna trecutã. Acolo trebuia sã ne facem treaba ºi sã jucãm pentru puncte. La Sighiºoara am dat peste adversari puternici, în meciuri care au avut darul de a-i mai aduce pe bãieþi cu picioarele pe pãmînt“, a declarat Stelian Bursuc, antrenorul echipei de juniori I a LPS Piatra Neamþ. Tehnicianul pietrean a recunoscut cã la Sighiºoara s-a vãzut o lipsã a pregãtirii fizice pe finalul partidelor, mai ales în cea cu Olimpic. Se doreºte perfectarea unui cantonament, cel mai probabil la Durãu, la finalul acestei sãptãmîni.
Juniorii II ai LPS Piatra Neamþ, antrenaþi de Adriana (foto) ºi Rãzvan Caba, au întîlnit echipe din Ardeal, Extrem Baia Mare ºi CSS Sighiºoara, ºi una din Moldova, LPS Vaslui. Turneul a fost cîºtigat de gruparea pietreanã, care ºi-a trecut în cont victorii clare cu toate cele trei adversare. LPS Piatra Neamþ a trecut în primul meci cu 42-39 de CSS Sighiºoara, dupã care a învins LPS Vaslui cu 44-38. Meciul cel mai important pentru pietreni, mai ales pentru moralul acestora, a fost cu Extrem Baia Mare. Importanþa acestui meci a fost datã de faptul cã pietrenii au vrut sã-ºi ia revanºa dupã ce în penultimul act al turneului final al campionatului naþional disputat la Baia Mare, în 2005, Extrem „a fost ajutatã“ sã cîºtige cu 34-33. Pietrenii au cîºtigat cu 39-32 ºi sperã cã în acest an vor reuºi sã joace finala întrecerii. „A fost un foarte bun turneu de handbal. Pãrerea tuturor celor care au vãzut meciurile a fost cã s-a jucat handbal de calitate. Mã bucur cã noi am cîºtigat ºi am rãmas printre cele mai bune echipe din campionat ºi în acest sezon. Una din surprizele echipei pe care o pregãtesc a fost ªerban Matei, care a fost cel mai bun jucãtor ºi care a arãtat cã a crescut mult în joc“, a declarat Rãzvan Caba, antrenorul echipei de juniori II a LPS Piatra Neamþ. Juniorii II pietreni vor participa la urmãtorul turneu oficial în luna februarie, la Suceava.

Articol afisat de 1505 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective