Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Februarie 2006
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 1 Februarie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Unic vrea surpriza campionatului

• formaþia pietreanã joacã restanþa cu ªtiinþa Bacãu, liderul la zi


Unic Piatra Neamþ joacã astãzi restanþa din etapa a XIII-a a Diviziei A1 de volei feminin, pe terenul celor de la ªtiinþa Bacãu. Partida s-a amînat deoarece bãcãuancele evoluau atunci în cupele europene ºi se aflau înaintea unui meci internaþional important. Ocupante a locului V în clasamentul intern, pietrencele au mare nevoie de victorie, pentru a egala la puncte ocupanta locului IV, Dinamo Bucureºti. Unic, prin vocile preºedintelui de onoare, Vasile Ouatu, ºi a antrenorului principal, Marian Constantin, a promis cã va încerca sã realizeze surpriza sezonului: victoria împotriva echipei din Bacãu. Aceasta pentru cã ªtiinþa Bacãu nu a fost învinsã în acest sezon competiþional. „Mergem la victorie. Nici nu mã gîndesc la altceva. Sîntem echipa pe val, am cîºtigat cu Rapid, dupã ce am fost conduºi cu 2-0 la seturi, am cîºtigat la Tîrgu Mureº, iar moralul întregii formaþii este unul foarte bun. Toatã lumea priveºte cu încredere acest joc ºi toate fetele cred cã pot face surpriza. O victorie ar însemna cã echipa noastrã s-a maturizat ºi cã meritã sã se batã pentru o medalie în 2006“, a declarat Vasile Ouatu, care mai crede cã ªtiinþa este o echipã aflatã acum într-o formã fizicã destul de bunã, dupã ce a terminat parcursul în cupele europene. Preºedintele de onoare a mai opinat cã formaþia sa are nevoie mare de un joc foarte exact ºi foarte atent la Bacãu, aceste lucruri trebuind dublate ºi de rezistenþã fizicã ºi psihicã. Marian Constantin nu considerã cã rezultatul partidei de la Bacãu este decisiv în lupta pentru un loc între primele patru echipe ale þãrii, dar cã Unic are puterea de a învinge ªtiinþa, chiar pe terenul acesteia. „Bacãul este la aceastã orã cea mai bunã echipã a þãrii, dar vom încerca sã administrãm prima înfrîngere în actualul campionat“, a spus Marian Constantin.
Unicul ocupã locul patru în clasamentul Diviziei A1, cu 23 de puncte ºi un setaveraj pozitiv, 31-23. Dinamo, principala contracandidatã la un loc în cupele europene, se aflã o poziþie mai sus decît pietrencele, cu 25 de puncte ºi un setaveraj mai bun ca al nemþencelor, 32-20. Sîmbãtã, 4 februarie, se va juca însã o etapã interesantã pentru partea superioarã a clasamentului, deoarece ªtiinþa Bacãu se deplaseazã la Bucureºti pentru jocul cu Dinamo, în timp ce, tot în capitalã, Rapid va primi vizita celor de la CSU Metal Galaþi. Tot atunci Unicul va evolua împotriva echipei U Jolidon Cluj Napoca, dar nu concepe decît sã cîºtige, urmînd a sta „cu urechea“ la meciurile din capitalã.

Articol afisat de 1450 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective