Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Februarie 2006
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 4 Februarie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Vicele Frãþilã, pe eºafodul incompatibilitãþii

Vicele Frãþilã, pe eºafodul incompatibilitãþii

• ieri, actele care ar putea sta la baza emiterii ordinul prefectului pentru încetarea mandatului lui Valericã Frãþilã erau pe masa secretarului judeþului • prefectul, plecat din oraº, a declarat cã, dupã ce va primi toate documentele, va efectua propria investigaþie •

Se pare cã ºi capul vicepreºedintelui Valericã Frãþilã va cãdea, cît de curînd, pe eºafodul incompatibilitãþii, a cãrei fantomã bîntuie, în ultima perioadã, prin birourile mai-marilor din Consiliul Judeþean Neamþ. La nici o sãptãmînã de cînd Mihaela Ignatovici Lazãr, secretarul judeþului, îl „cauta“ de firme pe ex-liderul CJ, Dan Vasile Constantin, ieri a recurs la acelaºi procedeu în ceea ce îl priveºte pe vicepreºedintele Valericã Frãþilã. Pasul urmãtor ar fi ca secretarul general sã mai trimitã actele spre prefectul judeþului, iar acesta sã emitã un nou ordin al cãrui „beneficiar sã fie“ alesul conservator. „Din cîte ºtiu eu, cînd am plecat încã se lucra la actele care vor fi trimise prefectului, dar este cert cã situaþia în care se aflã Valericã Frãþilã este de incompatibilitate“, a declarat vicepreºedintele Dumitru Badea, care are toate ºansele sã rãmînã singur în postura de ºef al CJ.
De partea cealaltã, prefectul de Neamþ a declarat cã nu este în oraº, dar cunoaºte situaþia ºi cã, dupã ce va primi actele de la secretarul judeþului, va efectua propria investigaþie. „Cei de la direcþia juridicã vor analiza atent toate datele ºi vor întocmi un referat care va sta la baza emiterii ordinului meu în cazul domnului Frãþilã. Asta se va întîmpla numai dacã se certificã situaþia de incompatibilitate“, a menþionat prefectul de Neamþ. Pentru a completa datele am încercat sã-l contactãm pe cel vizat, dar nu am reuºit, deoacere telefonul mobil era închis. Reamintim cã, în urmã cu cîteva zile, reporterii de la Monitorul de Neamþ au aflat cã în situaþie de incompatibilitate s-a aflat, pînã pe 31 ianuarie, ºi vicepreºedintele Valericã Frãþilã.
Aceasta este concluzia studierii datelor înregistrate la Oficiul Registrului Comerþului de pe lîngã Tribunalul Neamþ. Situaþia sa pare mai gravã, pentru cã firma la care a fost asociat ºi administrator - SC Bucuria Copiilor SRL - a fost înregistratã pe 3 iunie 2005, adicã în perioada de exercitare a mandatului, în funcþia pe care o deþine. Pînã pe 31.01.2006 - cînd a fost consemnatã retragerea sa din firmã ºi numirea, în locul sãu, a fiicei Ioana Nicoleta Frãþilã - a figurat ca asociat la firma menþionatã, alãturi de Iosefina Bogdan. Activitatea firmei în cauzã a fost întreruptã temporar pe 10 ianuarie 2006, data declaratã a reluãrii activitãþii fiind 9 ianuarie 2009.
Valericã Frãþilã mai era asociat la SC Valrodim Impex SRL - alãturi de aceeaºi Iosefina Bogdan - firmã înfiinþatã pe 23 aprilie 1991 ºi intratã în procedurã de faliment, ca ºi la firma Mãtase Alpin Prod Alimen - societate în comanditã simplã, înfiinþatã pe 14 mai 1992 ºi aflatã în dizolvare conform art. 30 din Legea 359/ 2004.

Articol afisat de 1702 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Alex NECHITA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective