Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Februarie 2006
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 6 Februarie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Prefectul a semnat debarcarea vicelui Frãþilã

• ordinul va fi înregistrat azi la Consiliul Judeþean • rãmîne de vãzut dacã Valericã Frãþilã va contesta decizia •

Prefectul de Neamþ, Toader Mocanu, a semnat ordinul de încetare a mandatului de vicepreºedinte al Consiliului Judeþean al lui Valericã Frãþilã, din motive de incompatibilitate. „Totul este gata pentru a trimite ordinul cãtre registratura Consiliului Judeþean Neamþ. Luni la prima orã vom face ºi aceastã miºcare. Din datele pe care le-am primit de la colegii mei care au verificat toate cele necesare, rezultã cã în cazul domnului Frãþilã incompatibilitatea este mai flagrantã, deoarece el ºi-a deschis o firmã în 2005, cînd era deja vicepreºedinte al CJ Neamþ“, a declarat Toader Mocanu, prefectul de Neamþ. Pentru a afla dacã va contesta sau nu ordinul prefectului sau dacã se va mulþumi cu simpla funcþie de consilier judeþean, am încercat sã-l contactãm pe Valericã Frãþilã, dar acesta nu a rãspuns la telefonul mobil.
Reamintim cã, în urmã cu cîteva zile, reporterii de la Monitorul de Neamþ au aflat cã în situaþie de incompatibilitate s-a aflat, pînã pe 31 ianuarie, ºi vicepreºedintele Valericã Frãþilã.
Aceasta este concluzia studierii datelor înregistrate la Oficiul Registrului Comerþului de pe lîngã Tribunalul Neamþ. Situaþia sa pare mai gravã, pentru cã firma la care a fost asociat ºi administrator - SC Bucuria Copiilor SRL - a fost înregistratã pe 3 iunie 2005, adicã în perioada de exercitare a mandatului, în funcþia pe care o deþine. Pînã pe 31.01.2006 - cînd a fost consemnatã retragerea sa din firmã ºi numirea, în locul sãu, a fiicei Ioana Nicoleta Frãþilã - a figurat ca asociat la firma menþionatã, alãturi de Iosefina Bogdan. Activitatea firmei în cauzã a fost întreruptã temporar pe 10 ianuarie 2006, data declaratã a reluãrii activitãþii fiind 9 ianuarie 2009.
Valericã Frãþilã mai era asociat la SC Valrodim Impex SRL - alãturi de aceeaºi Iosefina Bogdan - firmã înfiinþatã pe 23 aprilie 1991 ºi intratã în procedurã de faliment, ca ºi la firma Mãtase Alpin Prod Alimen - societate în comanditã simplã, înfiinþatã pe 14 mai 1992 ºi aflatã în dizolvare conform art. 30 din Legea 359/ 2004.
De menþionat cã ºi Dan Vasile Constantin a pierdut ºefia CJ tot dupã ce s-a constatat cã era în situaþie de incompatibilitate, fiind administrator la firma Sincromat. Aºa se face cã în prezent dintre ºefii Consiliului Judeþean a mai rãmas în funcþie doar vicele Dumitru Badea.

Articol afisat de 1604 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Alex NECHITA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de Vald la data 06.02.2006 19:39
Ce prefect bun!
Cind isi semneaza si propria lui incompatibilitate, ca tot ii prospera firma de cind e ditamai prefectul? Todereas, toderas, te paste tot binele pe care l-ai facut de cind esti prefect!Telefon pentru telefon,carnet pentru carnet, rautate pentru rautate! Toderas, cind mai dai un telefon pentru rambursare de TVA la IDAC? Ca se sperie finantele ...
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective