Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Februarie 2006
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 7 Februarie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Subcomisarul Cioinegel, la Parchetul General

Subcomisarul Cioinegel, la Parchetul General

• poliþistul a fost delegat sã se ocupe de dosarele revoluþiei ºi mineriadelor în care au fost implicaþi poliþiºti • el se va ocupa de toatã zona Moldovei •

Principiul popular care spune „cã orice ºut în fund este un pas înainte“ se adevereºte ºi în cazul subcomisarului Eliazãr Cioinegel. Astfel, ofiþerul care la începutul acestui an a fost retrogradat de conducerea IPJ Neamþ din funcþia de ºef de Birou de Poliþie Poiana Teiului ºi trecut la Biroul de Poliþie Ruralã pe o funcþie inferioarã, a fost numit, sãptãmîna trecutã, de cãtre Ministerul de Interne sã se ocupe de dosarele mineriadelor ºi revoluþiei în care au fost implicaþi poliþiºti din judeþele Moldovei. Eliazãr Cioinegel (foto) va lucra cu delegare de competenþe la Parchetul General de pe lîngã ÃŽnalta Curte de Casaþie ºi Justiþie Bucureºti. Se pare cã pentru acest post au fost nominalizaþi pe baza unor criterii de performanþã mai mulþi ofiþeri de poliþie din mai multe judeþe ale Moldovei ºi în urma analizãrii dosarelor acestora a fost numit subcomisarul Cioinegel ca fiind cel care se va ocupa de dosarele menþionate la Parchetul General.
Delegarea pe acest post va dura 7 luni, la expirarea cãrora se pare cã ofiþerul va putea trece în structurile Ministerului de Justiþie, transferîndu-se astfel de la Ministerul Administraþiei ºi Internelor.
În acest moment, poliþistul în cauzã este internat în spital fiind bolnav, el fãcînd în prezent obiectul unei anchete interne declanºate de conducerea Inspectoratului de Poliþie Neamþ. Pe de altã parte, subcomisarul Cioinegel este cel care a fãcut plîngere împotriva ºefului Poliþiei Neamþ, comisarul ºef Cãrbunariu, pe care l-a acuzat de abuz în serviciu ºi cercetare abuzivã. Starea conflictualã a apãrut spre sfîrºitul anului trecut dupã ce conducerea IPJ a încercat testarea lui Cioinegel pentru a vedea dacã a consumat sau nu alcool ºi, pentru cã alcoolemia i-a ieºit zero la alcooltester, acesta a fost dus la spital pentru teste biologice. Nici acestea nu au ieºit pozitive ºi, ca urmare a acestui fapt, ofiþerul supus testelor a considerat cã modul în care s-a fãcut aceastã examinare a fost abuziv ºi în consecinþã a înaintat plîngere penalã. De cealaltã parte, împotriva lui Cioinegel a fost declanºatã o anchetã internã pentru cã a refuzat sã se supunã testelor de integritate dispuse de conducerea Inspectoratului de Poliþie Neamþ. Starea conflictualã între cei doi pãrþi are ºanse de a se stinge, întrucît vor avea puþine ºanse sã se mai vadã.

Articol afisat de 2002 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Magda VASILACHE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective