Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Februarie 2006
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 11 Februarie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

PSD îºi denunþã „dezertorii“

• deputatul Ioan Munteanu a afirmat cã primarii de Pîngãraþi ºi Sagna vor pãrãsi PSD • primarul de Pîngãraþi nu ºtia cã urmeazã sã facã acest pas, iar cel de Sagna a rãspuns afirmativ •

Chiar dacã, nu cu mult timp în urmã, afirmaserã cã la uºile formaþiunii bat numeroºi aleºi locali din alte partide - în special de la cele aflate la Putere - reprezentanþii PSD Neamþ au fost puºi, ieri, în situaþia de a recunoaºte cã încep sã sufere pierderi, unele chiar grele. Ei au dat vina pe metodele de „convingere“ la care recurg exponenþii partidelor aflate la guvernare. Deputatul Ioan Munteanu a afirmat cã iniþiativele legislative privind sancþionarea migraþiei politice au fost blocate de cãtre actuala Putere, pînã cînd îºi vor umple „barca“: „Existã un singur motiv în spatele acestui blocaj: dupã ce PNL ºi PD îºi fac treaba, adicã atrag cît mai mulþi aleºi - parlamentari, primari, consilieri locali ºi judeþeni - de la PSD, probabil cã pe ordinea de zi a celor douã Camere ale Parlamentului României vor fi reintroduse aceste legi. De altfel, aº putea, fãrã sã greºesc, sã spun cã, în toatã România, nu numai în judeþul Neamþ, este o întrecere socialistã între cele douã formaþiuni politice - respectiv PNL ºi PD - în a-i «convinge» pe cei mai mulþi din PSD sã se mute în barca lor. Eu ºtiu cã sînt fel de fel de metode de a-i «convinge»“.
Ioan Munteanu a mai fãcut un gest fãrã precedent, denunþîndu-i pe posibilii dezertori, din urmãtoarele zile, în baza informaþiilor apãrute pe „piaþã“, neoficiale, însã sigure: „La bursa zvonurilor cu «trei urechiuºe» este cã, azi sau mîine, doi primari din PSD - de Pîngãraþi, respectiv de Sagna - vor trece în barca de care aminteam mai înainte“.

Unii confirmã, alþii neagã
Contactat telefonic, primarul comunei Sagna, Gheorghe Iacob, ne-a declarat cã urmeazã sã negocieze cu exponenþii Alianþei PNL-PD: „Sãptãmîna viitoare, voi avea o întîlnire cu parlamentarii Alianþei. Probabil cã va avea loc o negociere. Dacã va fi oferit sprijin pentru comunã, pentru a-mi onora promisiunile pe care le-am fãcut în campania electoralã, nu voi putea decît sã spun cã am dus la îndeplinire ceea ce am promis ca membru PSD avînd sprijinul Alianþei“. De cealaltã parte, primarul comunei Pîngãraþi, Ioan Surdu, a fost luat total prin surprindere: „Indiferent care va fi situaþia, eu nu voi pãrãsi PSD, partidul al cãrui membru sînt de cînd a fost înfiinþat“.
Pe de altã parte, Gheorghe ªtefan, preºedintele PNL Neamþ, a declarat cã nu a primit informaþii cu privire la aceste situaþii.

Primarul de Tîrgu Neamþ, sprijinit dacã va rãmîne independent
Recenta plecare din PSD a primarului de Tîrgu Neamþ, Decebal Arnãutu, este consideratã de cãtre colegii sãi drept o pierdere. Pe de altã parte, în ºedinþa de ieri a Biroului Organizaþiei Tîrgu Neamþ a PSD s-a hotãrît ca acesta sã beneficieze de tot sprijinul consilierilor social-democraþi, atît timp cît va rãmîne independent.

Articol afisat de 1507 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Iulia IACOB)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective