Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Februarie 2006
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 16 Februarie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
VCM Piatra Neamþ a plecat în Maramureº cu gîndul la finalã

VCM Piatra Neamþ a plecat în Maramureº cu gîndul la finalã

• pietrenii trebuie sã cîºtige un set sau 60 de puncte în disputa pentru finala Cupei României

Volei Club Municipal - LPS Piatra Neamþ va juca, sîmbãtã, de la ora 11, manºa secundã a semifinalei Cupei României împotriva celor de la U Explorãri Baia Mare. ÃŽn tur, meciul disputat în Sala Ceahlãul a revenit gazdelor, care s-au impus cu 3-0. Pentru cã partida de la sfîrºitul acestei sãptãmîni are o importanþã aparte, stabilindu-se una din finaliste, conducerea administrativã ºi cea tehnicã au hotãrît cã echipa trebuie sã plece mai devreme spre Maramureº. Primdivizionara moldoveanã urmeazã sã ajungã astãzi la Dej, unde va juca ºi un meci de pregãtire cu echipa de Divizia A2 Unirea Dej. „Este un meci foarte important, aºa cã trebuie sã îl pregãtim ca atare. Plecãm mai devreme, mai jucãm un meci de verificare pentru a pune la punct unele detalii tactice pe care le-am pregãtit înaintea partidei de la Baia Mare“, a declarat Constantin Niþã, directorul clubului pietrean.
Atmosfera în cadrul lotului pietrean era ieri bunã, jucãtorii fiind concentraþi, lucru apreciat de directorul Niþã, care a spus cã bãieþii au un moral bun ºi cã îºi doresc din tot sufletul calificarea în finala Cupei României. Marian Ionescu, ridicãtorul formaþiei conduse de tehnicienii Dan Gavril ºi Nicu Buruº, a precizat cã se aºteaptã la Baia Mare la un joc bun al gazdelor ºi cã atmosfera va fi una potrivnicã grupãrii moldovene. „Vrem sã ne calificãm fãrã emoþii. Nu ne intereseazã decît cîºtigarea unui set, pentru cã altfel ar însemna sã jucãm sub tensiune ºi presiune întreaga partidã“, a declarat Marian Ionescu, înainte de plecarea spre Baia Mare. Meciul va fi unul interesant ºi pentru Daniel Todoran, adus la Piatra Neamþ tocmai de la U Explorãri Baia Mare, acesta avînd acum ºansa de a elimina fosta sa echipã din cursa pentru un trofeu intern. Constantin Niþã a precizat cã îºi doreºte ca VCM-LPS Piatra Neamþ sã întîlneascã în finala Cupei României pe VCM Tomis Constanþa, care a cîºtigat cu 3-1 turul semifinalei pe care o joacã împotriva dinamoviºtilor bucureºteni. „Pentru noi ar fi mai bunã varianta cu Tomis Constanþa, pentru cã acum Mircea Roman de la Dinamo este accidentat, iar în campionat cred cã dobrogenii se vor impune. VCM Tomis Constanþa a transferat deja pentru play-off un sîrb, un polonez ºi un rus, deci s-au întãrit ºi, dupã pãrerea mea, au prima ºansã sã cîºtige campionatul. Dacã ei cîºtigã campionatul ºi ne bat pe noi în finalã, atunci noi mergem în cupele europene. Dar luãm în calcul ºi victoria în finala Cupa României“, a mai spus Constantin Niþã.
Dupã victoria cu 3-0 în turul acestei semifinale, VCM-LPS Piatra Neamþ are nevoie de victorie doar într-un set pentru a-ºi asigura locul în finalã. În cazul în care vor pierde cu 3-0, pietrenii se pot califica dacã în cele trei seturi acumuleazã cel puþin 60 de puncte, dupã ce bãimãrenii au strîns doar 59 la Piatra Neamþ.

Articol afisat de 1543 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective