Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Februarie 2006
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 21 Februarie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Scandal sexual cu o liceanã

• mai multe poze sexy cu o liceanã din Neamþ au circulat pe Internet • tînãra a fost identificatã de conducerea liceului unde învaþã • a fost demaratã o anchetã pentru a se vedea cum au ajuns pozele pe net •

Mai multe poze sexy cu o liceanã din Neamþ au circulat pe Internet, pe o reþea internã a unui furnizor local. Cei interesaþi au putut vedea, timp de douã zile, începînd de sîmbãtã, 39 de fotografii care sugerau cã tînãra în cauzã a fãcut un soi de striptease în faþa aparatului de fotografiat.
Fotografiile au fost postate de un „binevoitor“, care le-a „sharat“ (ceilalþi utilizatori au acces la fiºierul respectiv) ºi astfel le-a dat voie ºi altora sã le „admire“. „Binevoitorul“ a indicat chiar ºi adresa la care poate fi gãsitã minora, clasa, corpul de clãdire ºi etajul unde învaþã tînãra. Din motive lesne de înþeles nu vom face publice aceste date. Pe de altã parte, conducerea instituþiei de învãþãmînt în cauzã a declarat cã a recunoscut-o pe tînãra care a pozat în ipostaze sexy ºi a demarat o anchetã pentru a vedea cum au ajuns pozele pe Internet.
„Este vorba de un subiect la «modã», dar extrem de delicat. ÃŽn primul rînd, va trebui analizatã situaþia ºcolarã ºi familialã a fetei, pentru a gãsi niºte elemente care sã ne ofere ºi rãspunsul la întrebarea de ce s-ar fi pretat la o asemenea posturã. La nivelul ºcolii va trebui, apoi, sã decidem conduita, în raport cu situaþia particularã ºi gradul de responsabilitate, în cazul în care fotografiile au fost fãcute în afara programului ºi spaþiului ºcolar. Va trebui sã vedem dacã fotografiile au fost fãcute de aceasta pentru sine ºi dacã i-au fost furate ºi poziþionate pe acel hub. Se pune, însã, o întrebare, din punct de vedere juridic ºi moral, cît de mult poate ºcoala rãspunde pentru astfel de situaþii“, a declarat directorul liceului unde învaþã tînãra.
Acesta a mai spus cã priveºte incidentul din punctul de vedere al dascãlului, întors recent dintr-o experienþã didacticã în SUA, þarã cu alte deschideri. „Din pãcate, la noi influenþeazã puternic materialele de acest gen, care apar în toate mediile ºi este de condamnat accesul mult prea facil al copiilor, de toate vîrstele, la reviste, filme ori materiale obscene. Aici vor trebui sã intervinã factori de decizie, în a se gãsi o soluþie de cenzurare a accesului la obscenitãþi. ÃŽn strãinãtate, în þãri ca SUA sau Canada, nu se poate ajunge la asemenea materiale, decît pe canale private, acestea nefiind la îndemîna oricui ºi oricînd“, a mai spus directorul citat.

Articol afisat de 4472 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Flora ORDEAN)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective