Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Februarie 2006
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 25 Februarie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Lumea interlopã s-a dezlãnþuit la Piatra Neamþ

Lumea interlopã s-a dezlãnþuit la Piatra Neamþ

• un Renault Megane a fost mistuit de flãcãri în noaptea de joi spre vineri • pagubele au fost estimate la peste 500 de milioane de lei • dacã adãugãm acest caz altora similare petrecute recent, avem imaginea unui oraº în care violenþa extremã este la ea acasã •

Piatra Neamþ a devenit de ceva vreme locul unor întîmplãri ciudate ºi neverosimile pentru un oraº de provincie. Despre care se spunea cã este liniºtit. La adãpostul întunericului se petrec fapte care pot fi vãzute doar în filme: maºini de lux incendiate la comandã, atentate prin împuºcare în plinã stradã ºi alte fapte de violenþã extremã. În noaptea de joi spre vineri, în Dãrmãneºti, un incendiu a distrus aproape în totalitate un autoturism Renault Megane, aparþinînd societãþii comerciale Trakia Leasing Sibiu ºi utilizat de societatea Elva Cont Piatra Neamþ. Cauza nu a fost stabilitã, pompierii continuînd cercetãrile în vederea stabilirii împrejurãrilor în care s-a produs incidentul soldat cu pagube estimate la circa 500 milioane lei. În final, flãcãrile au fãcut scrum cam 70% din compartimentul motor, dar ºi anvelopele ºi partea din spate a autoturismului.

Luna februarie se pare cã e una nefastã pentru proprietarii de autoturisme, acesta fiind al treilea caz înregistrat în zona Piatra Neamþ în mai puþin de o lunã. În noaptea de 8 spre 9 februarie, douã autoturisme de lux, aparþinînd unor cunoscuþi oameni de afaceri nemþeni au fost distruse serios. Atunci au ars un autoturism Porsche Cayenne, ce aparþine lui Vasile Puchineanu, bunicul lui Gheorghe Cãtãlin Mararu, cunoscut afacerist pietrean, precum ºi un autoturism Audi A6 ce era preluat de Emil Junghiu, patronul firmei Prodprosper Piatra Neamþ, de la firma Porsche Leasing. În cazul primului incendiu, cercetãrile continuã, dar în cel de-al doilea, pompierii au stabilit cã a fost vorba de un incendiu provocat intenþionat, prin spargerea geamului din dreapta faþã ºi incendierea tapiþeriei. Nici la primul incendiu nu este exclusã provocarea intenþionatã a acestuia avînd în vedere cã o altã maºinã aparþinînd lui Gheorghe Cãtãlin Mararu, a ars, în noaptea de 22 spre 23 noiembrie 2005, autoturismul Audi A8 fiind incendiat intenþionat chiar în faþa blocului în care locuieºte proprietarul. Din verificãri a reieºit cã focul a fost pus de o mînã criminalã, deoarece au fost gãsite urme de benzinã pe portierele maºinii ºi pe cupolã, iar lucrul care a dovedit fãrã dubii cã a fost o acþiune intenþionatã este înregistrarea video provenind de la o camerã de supraveghere instalatã chiar în balconul pãgubitului ºi care a filmat doi bãrbaþi ce turnau ceva, probabil combustibil, pe maºinã.

Dacã mai precizãm cã ºi anul trecut au ars alte cîteva autoturisme în condiþii misterioase, avem imaginea unui altfel de Piatra Neamþ. Sumbru.

Articol afisat de 4316 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(M.N.)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective