Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2006
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 1 Martie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
„Dansul fulgilor de nea“, la Liceul Particular „Aurora Ouatu“

„Dansul fulgilor de nea“, la Liceul Particular „Aurora Ouatu“

• unitatea de învãþãmînt pietreanã a gãzduit un concurs de dans modern • au participat formaþii din Piatra Neamþ ºi Roman • trofeul actualei ediþii a „Dansului fulgilor de nea“ a fost acordat formaþiei coregrafice „Rebelele“ de la Liceul Particular nr.1 Piatra Neamþ •

Duminicã dimineaþã, în cocheta salã de spectacole a Liceului Particular nr.1 „Aurora Ouatu“ din Piatra Neamþ, s-a desfãºurat prima ediþie a concursului intitulat „Dansul fulgilor de nea“.
Organizat de Cercul Olimpic al Liceului Particular nr.1, în colaborare cu Direcþia Judeþeanã de Sport Neamþ, concursul de dans modern pentru amatori s-a adresat trupelor ºcolare de dans din instituþiile de învãþãmînt din judeþ ºi din cluburile de gen, în cadrul a trei grupe de vîrstã (7-9 ani, 10-12 ani ºi peste 13 ani).
La competiþia coregraficã, desfãºuratã într-un cadru cãlduros ºi plin de bunã dispoziþie, au participat formaþii de la Cluburile Copiilor din Piatra Neamþ ºi Roman, ªcoala nr. 1 Piatra Neamþ ºi, evident, de la liceul gazdã.
Din juriul prezidat de Aurora Ouatu, preºedintele Fundaþiei omonime, au fãcut parte: prof. Constantin Þapu, reprezentant al filialei Neamþ a Comitetului Olimpic Român, prof. Ioan Macovei, inspector de specialitate la Inspectoratul ªcolar al judeþului Neamþ, Elena Dabija, reprezentantã a Direcþiei Judeþene de Sport Neamþ, Irina David ºi Ioan David, instructori la Clubul de dans sportiv „Ceahlãul“, Laura Leºovschi ºi Alexandru Leºovschi, instructori de dans la Clubul „Lia Art“.
La grupa 7-9 ani, premiile I au fost obþinute de trupele de dans „Juniorii“ de la Palatul Copiilor din Piatra Neamþ (instructor prof. Zoe ªram) ºi „Fulgiºorii“ - de la Liceul Particular nr.1 Piatra Neamþ.
La grupa 10-12 ani, locul I a fost ocupat de trupa „Cei mai tari ºcolari“ de la liceul gazdã (instructor Liliana Crâºmaru), locul II a fost adjudecat de trupa „Blue“ de la Palatul Copiilor din Piatra Neamþ (instructor prof. Zoe ªram) ºi locul III a revenit trupei „Dinamic“ de la ªcoala nr.1 din Piatra Neamþ (instructor prof. Casandra Crefeleanu).
Premiul I al celei de a treia categorii de vîrstã, peste 13 ani, a încununat evoluþia trupei „Rebelele“ de la Liceul Particular nr.1 (instructor Liliana Crâºmaru), premiul II a fost obþinut de trupa „Papillon“ de la Palatul Copiilor din Piatra Neamþ (instructor prof. Zoe ªram), iar premiul III a fost acordat trupei „Floare de Colþ“ de la Clubul Copiilor din municipiul Roman (instructor prof. Luminiþa Mera).
Trofeul actualei ediþii a concursului „Dansul fulgilor de nea“ a fost acordat formaþiei coregrafice „Rebelele“ a Liceului Particular nr.1 Piatra Neamþ.
Un juriu al presei, alcãtuit din reprezentanþi ai mass-mediei locale, a acordat un premiu special pentru popularitate trupei „Cei mai tari ºcolari“ de la Liceul Particular nr.1 Piatra Neamþ.
Tot cu acest prilej, profesorul Constantin Þapu, membru al filialei Neamþ a Comitetului Olimpic Român, a înmînat certificatul emis de organismul sportiv naþional care consfinþeºte înfiinþarea Cercului Olimpic de pe lîngã liceul particular pietrean.

Articol afisat de 4156 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Ioan AMIRONOAIE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective