Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2006
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 3 Martie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Unic începe bãtãlia pentru titlul naþional

Unic începe bãtãlia pentru titlul naþional

• „dacã începem bine a II-a parte a campionatului, atunci ne vom bate pentru titlu“, a spus Vasile Ouatu, preºedintele de onoare al clubului • primul meci al turneului de la Piatra Neamþ va avea loc astãzi •

Unic Piatra Neamþ, ªtiinþa Bacãu, Rapid AIBO Bucureºti ºi Dinamo Lemtrans Bucureºti vor începe, astãzi, la Piatra Neamþ, bãtãlia pentru titlul naþional la volei feminin. Sala Ceahlãul va gãzdui pînã duminicã, de la orele 15 ºi 17.30, meciurile primului turneu din cadrul play-off-ului Diviziei A1. Tragerea la sorþi a jocurilor turneului a avut loc asearã, la ora 20, aºa cã programul jocurilor pentru zilele de sîmbãtã ºi duminicã va fi prezentat în ediþia noastrã de mîine.
Unic se gîndeºte la titlul naþional, deci implicit la trei victorii în acest turneu, iar Vasile Ouatu considerã cã atuurile echipei gazdã sînt moralul foarte bun ºi, mai ales, pregãtirea fizicã de invidiat. „Pentru Unic abia acum începe campionatul. Este vorba despre campionatul celor mai bune echipe din România. Este un turneu foarte important, pe care antrenorii ºi echipa l-au pregãtit foarte bine. Noi avem un avantaj pentru cã sîntem echipa care vine din urmã ºi care doreºte sã arate cã poate sã realizeze performanþe notabile. Terenul propriu este de asemenea un punct forte pentru noi. ªtim sã ne fructificãm avantajul dat de acesta. Plus cã în tribune va fi un public de nota 10, care ne va ajuta la fiecare meci. Nu în ultimul rînd avem avantajul unei pregãtiri fizice de invidiat, pe care nici o altã adversarã a noastrã nu o are“, a declarat Vasile Ouatu, preºedintele de onoare al Unicului. Acesta a mai precizat cã ºi antrenorii Marian Constantin ºi Berthold Vãsuicã doresc sã dovedeascã faptul cã au valoare ºi priceperea necesarã sã ducã Unicul în fruntea clasamentului final al Diviziei A1, ediþia 2005-2006.

Se doreºte un regal voleibalistic
Vasile Ouatu sperã ca organizarea turneului sã fie una dintre cele mai bune reuºite vreodatã de gruparea de la poalele Pietrcicãi ºi sã facã din acest turneu un adevãrat regal voleibalistic.
Conducerea Unicului crede cã turneul cel mai important din cele patru ale play-off-ului este cel de la Piatra Neamþ. Aceasta deoarece Unicul are ºansa de a urca în clasament ºi de a pune presiune pe cele douã echipe din frunte. „Odatã pornitã echipa Unicului, greu le va fi altora sã ne mai opreascã. Dacã începem bine a II-a parte a campionatului, atunci ne vom bate pentru titlu“, a spus Vasile Ouatu. Conform calendarului, întrecerea de la Piatra Neamþ este urmatã de cele de la Bucureºti în organizarea cluburilor Dinamo Lemtrans ºi Rapid AIBO, urmînd ca ultimul turneu sã fie la Bacãu. „Prima ºansã la titlul naþional o are ªtiinþa Bacãu, iar pentru locul secund se bat Unic ºi Rapid. Sînt sigur cã Unic va urca în clasament faþã de locul III ocupat acum ºi va dovedi cã este cea mai bunã echipã a judeþului, aºa cum s-a întîmplat în ultimii ani“, considerã preºedintele de onoare al Unicului.
ÃŽn ceea ce priveºte ultima fazã a campionatului din acest an, în care ºi-au fãcut loc Unic, ªtiinþa Bacãu, Rapid ºi Dinamo, se considerã cã grupa I valoricã este mai puternicã decît în 2005. „Atunci Dinamo nu a participat, iar în acest an Galaþiul a trecut în locul echipei bucureºtene, în timp ce Rapid ºi Bacãu continuã cu acelaºi nucleu de jucãtoare, evident cu loturi cu probleme. Unic ºi-a continuat politica de formare a unei formaþii competitive ºi mã bucur cã am reuºit acest lucru, iar acum ne putem bate ºi pe plan naþional ºi pe plan internaþional“, a concluzionat Vasile Ouatu.

Articol afisat de 1570 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective