Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2006
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Opinii 7 Martie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

PICÃTURA DE OTRAVÃ: Sfidarea din Zambaccian

O naþiune întreagã a fost martora unui spectacol ieftin ºi de prost gust transmis de mai toate televiziunile naþionale sîmbãtã. Aþi ghicit: este vorba despre prezentarea televizatã în chiar regia lui Adrian Nãstase a casei acestuia din Zambaccian. Milioane de români au putut vedea un palat de nabab pentru mulþi în comparaþie cu locuinþele unde ajung dupã o zi de muncã. Trec peste motivaþiile pe care le-a avut fostul prim-ministru, fie cã a vrut sã arate cît de transparent este ºi cã nu are nimic de ascuns, fie cã a vrut sã arunce în derizoriu atît de mediatizata percheziþie a procurorilor. Oricum întrebarea ce stãruia în mintea tuturor nu era neapãrat cît are Adrian Nãstase, ci dacã a obþinut aceste avuþii în mod legal. Iar la ultima întrebare nu se rãspunde în nici un caz cu un documentar TV despre peºtera lui Ali Baba. Nu voi face un inventar al tablourilor, cãrþilor, obiectelor de artã aflate claie peste grãmadã în casa în care puteau locui lejer cîteva familii. ÃŽi propun domnului Adrian Nãstase sã joace într-un alt documentar. Sã ia o armatã de cameramani dupã el ºi sã intre în locuinþele unor români care trãiesc din cinci-ºase milioane pe lunã. Sã meargã prin „palatele“ românilor în care aceºtia trãiesc ºi cîte cinci-ºase suflete într-o camerã fãrã luminã ºi fãrã grup sanitar. Sã intre în casele în care elevi buni la învãþãturã mor de foame. Sã intre în casele pensionarilor ºi sã le explice cum sã împartã douã milioane în aºa fel încît sã plãteascã ºi întreþinerea ºi lumina ºi sã le rãmînã ºi de mîncare. Sã îi înveþe pe tinerii care trec direct de pe bãncile universitãþilor în „boxa“ ºomerilor condamnaþi la subzistenþã cum sã facã avere din salariu sau cum sã porneascã afaceri de succes. ªi dupã ce fiecare român care nu-i certat cu munca o sã aibã o casã, o bibliotecã, niscaiva tablouri pe pereþi, nu neapãrat „de firmã“, atunci poate n-o sã mai fie siderat ºi chiar indignat de ce vede la televizor în casa unui fost domn prim-ministru, fost domn candidat la preºedinþie, actual invitat la Parchet sã dea cu subsemnatul.

Articol afisat de 1684 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Cezar FILIP)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de cicero la data 07.03.2006 15:32
Ceri prea mult omule!
De unde atitia cameramani, omule, si atitea camere de fimat? Picatura ta de otrava e sirop fata de ce intimpla in Romania. Apropo, da ce se intimpla prin Piatra nu te otraveste nimiv, nimic? ceva spatii verzi, ceva afaceri prin zona?
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective