Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2006
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 9 Martie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Steaua ºi Rapid forþeazã sferturile de finalã UEFA

• în optimi, Rapid va întîlni pe Hamburger SV de la ora 17, în direct la Antena 1 • Steaua va juca împotriva spaniolilor de la Betis Sevilla, meci ce va putea fi vãzut pe TVR 1, de la ora 19 •

Steaua ºi Rapid Bucureºti se aflã, astãzi, în faþa unor meciuri foarte importante în optimile de finalã ale Cupei UEFA. Dacã Steaua se aflã pentru a II-a oarã consecutiv în aceastã fazã a întrecerii, Rapid va juca pentru prima datã în optimi. Emoþiile sînt mari pentru componenþi ambelor grupãri, deoarece visul de a juca în sferturile de finalã este unul mare pentru toatã lumea. Adversarii sînt echipe cu nume din campionatele din Spania ºi Germania, Betis Sevilla ºi Hamburger SV.
Steaua ºi Betis se dueleazã pe Stadionul Naþional din Bucureºti, iar în tribune sînt aºteptaþi peste 40.000 de suporteri, care deja ºi-au cumpãrat bilete. Meciul nu are cum sã fie uºor pentru Steaua, deoarece Betis a dovedit în acest sezon cã se poate bate de la egal la egal cu FC Barcelona ºi Chelsea Londra, echipe pe care le-a ºi învins, deºi în Primera Division se aflã pe locul 15. „Betis Sevilla este o echipã de bãtut, dar totul depinde de cum vom juca noi. Se poate tranºa calificarea ºi dupã primul meci, pentru noi sau în defavoarea noastrã“, a declarat înaintea acestei partide cãpitanul Stelei, Mirel Rãdoi (foto).
Antrenorul echipei spaniole, Lorenzo Serra Ferrer, a recunoscut, înaintea plecãrii spre Bucureºti, cã îºi va menaja unii dintre titulari în meciul Steaua. „Trebuie sã ne dozãm cu grijã forþele ºi sã profitãm de calitãþile tuturor jucãtorilor din lotul nostru, deoarece avem de disputat douã meciuri importante în cursul acestei sãptãmîni. Voi þine cont de partida care ne aºteaptã duminicã, în campionat, cu Malaga, atunci cînd voi face echipa pentru meciul cu Steaua“, a spus antrenorul iberic. Serra Ferrer se aºteaptã la o atmosferã incendiarã la meciul cu Steaua, dupã ce a aflat cã în tribune vor fi aproximativ 40.000 de spectatori.
Rapidul întîlneºte echipa momentului în Bundesliga, dupã ce, la finalul sãptãmînii trecute, a învins pe Bayern Munchen, cu 2-1 chiar pe Allianz Arena, din capitala Bavariei. Elevii lui Rãzvan Lucescu privesc însã cu încredere jocul de astãzi ºi cred în potenþialul lor, dovedit în atîtea rînduri în Cupa UEFA în sezonul 2005-2006 în confruntãri cu Feyenoord, Hertha, ªahtior, Rennes sau Stuttgart. „Chiar dacã Hamburg porneºte cu prima ºansã, pentru cã face parte dintr-un campionat puternic ºi se bate la titlu, la acest nivel este foarte greu sã vorbeºti despre favoriþi“, a declarat vîrful gazdelor, Daniel Niculae. De partea cealaltã, germanii sînt conºtienþi cã nu le va fi uºor în Giuleºti. „Rapid este o echipã foarte puternicã. Sînt foarte periculoºi, mai ales cã sînt susþinuþi de fanii lor pasionaþi, ºi am vãzut acest lucru în meciul cu Hertha“, a declarat Thomas Doll, antrenorul principal al grupãrii germane.

Articol afisat de 1959 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(M.M.)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective