Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2006
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 18 Martie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Derby handbalistic nemþean în Sala Polivalentã

Derby handbalistic nemþean în Sala Polivalentã

• HCM Roman - HCF Piatra Neamþ, astãzi, de la ora 11, în Sala Polivalentã

Handbal Club Muncipal (HCM) Roman va juca, astãzi, 18 martie, împotriva echipei HCF Piatra Neamþ, în meciul programat în cadrul etapei a XIX-a a Ligii Naþionale de handbal feminin. Echipa oaspete, a doua selecþionatã a judeþului în Ligã, se aflã pe penultimul loc în clasament ºi, teoretic, balanþa întîlnirii va înclina în favoarea elevelor profesorilor Liviu Paraschiv ºi Dan Moisii. Tehnicienii romaºcani au declarat cã vor avea de luptat pentru a cîºtiga cele douã puncte în joc. ÃŽntîlnirea va fi arbitratã de un cuplu de cavaleri ai fluierului din Vaslui, alcãtuit din Hagiu ºi Ghiorghiu. ÃŽn tur, romaºcancele au cîºtigat cu 31-26 (16-11). „Meciul de mîine este important, pentru cã va fi un derby al judeþului. Nu avem jucãtoare accidentate sau care sã nu poatã evolua în aceastã partidã. Ne-am propus sã luãm cele douã puncte puse în joc ºi sã facem un meci frumos, astfel încît publicul sã fie încîntat“, a declarat profesor Liviu Paraschiv.
Echipa lui Dan Valentin se prezintã la duelul de la Roman cu o formaþie care doreºte la rîndul ei sã se lupte pentru punctele puse în joc. O altã dorinþã a tehnicianului pietrean este aceea de a nu avea nici o altã jucãtoare accidentatã la finalul partidei, iar spectatorii sã aibã ce vedea într-un derby nemþean. „ÃŽn afara problemelor medicale despre care se ºtie deja, nu mai avem nici o altã absenþã. Mergem sã facem un joc bun la Roman ºi sã încercãm sã dãm o replicã cît mai bunã unei formaþii care se bate cu ºanse reale pentru un loc în cupele europene. Este ºi o ocazie sã pregãtim ºi partida cu CSM Cetate Deva, din etapa urmãtoare“, a declarat Dan Valentin, antrenorul echipei oaspete.
În teren va fi ºi un duel între douã dintre golgheterele Ligii Naþionale de handbal feminin. Una dintre ele este jucãtoarea echipei gazdã, Corina Demetercã, locul 7 în ierarhia marcatoarelor din România, autoare a 131 de goluri în acest sezon, iar cealaltã experimentata jucãtoare pietreanã, Camelia Bucur Tãtaru, locul 10 în aceeaºi ierarhie, care a marcat de 127 de ori în porþile adverse. Între cele douã nemþence se aflã douã jucãtoare care au marcat acelaºi numãr de goluri, Carmen Cartaº (Cetate Deva) ºi Ramona Farcãu (HC Zalãu), în timp ce clasamentul golgheterelor este condus de o altã handbalistã antrenatã de Gheorghe Tadici, Daniela Crap, cu 159 de goluri. Programul complet al etapei a XX-a a Ligii Naþionale de handbal feminin este: CSM Cetate Deva - HCM Baia Mare, HC Dunãrea Brãila - CSM Sibiu, HCM Roman - HCF Piatra Neamþ, Oltchim Rîmnicu Vîlcea - Rapid CFR Bucureºti, Universitatea Jolidon Cluj - HC Zalãu. Meciul Rulmentul Braºov - Astral Poºta Cîlnãu s-a încheiat cu scorul 30-27 (11-13), în timp ce jocul Tomis Constanþa - HC Oþelul Galaþi a fost amînat, pentru cã braºovencele ºi constãnþencele joacã în sferturile de finalã ale Cupei Challenge.

Articol afisat de 1692 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Dumitru IUªTIUC, M. MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective