Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2006
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 28 Martie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Înjunghiat în Mittal Steel

Înjunghiat în Mittal Steel

• un þevar a fost înjunghiat în abdomen, în urma unui incident neverosimil, petrecut în fabricã • victima a ajuns la spital dupã douã zile, fiind supusã unei intervenþii chirurgicale • Poliþia a declanºat o anchetã • conducerea Mittal Steel spune cã „nu a auzit de aºa ceva“ •

Un þevar a fost înjunghiat în abdomen, vineri, 24 martie, în incinta Mittal Steel, în pauza de masã. Circumstanþele în care s-a produs incidentul sînt mai mult decît neobiºnuite. Un coleg al bãrbatului a aruncat un cuþit cãtre el, se pare cã pe fondul unei glume proaste.
Iosif Ciobanu, în vîrstã de 49 de ani, din localitatea Adjudeni, comuna Tãmãºeni, a povestit cã a fost lovit de un angajat al unei firme de prestãri servicii, aflatã în contract cu societatea menþionatã. Bãrbatul lucreazã ca îngrijitor al spaþiilor verzi, în cadrul Serviciului Administrativ al SC „Mittal Steel“ Roman, din luna decembrie 2004. „ÃŽn cadrul societãþii sînt angajate douã firme particulare, de prestãri servicii, dintre care una se ocupã de curãþenia din interiorul societãþii ºi alta de curãþenia din exterior, a spaþiilor verzi, a cãilor de acces. Vineri, 24 martie, în jurul orei 11, cînd am vrut sã merg la masã, ºeful de echipã al firmei particulare de curãþire a spaþiilor verzi mi-a spus sã merg în spatele cantinei sã arãt niºte vreascuri unui cãruþaº interesat sã sã le ia. Omului nu i-a plãcut marfa ºi m-am dus la etajul doi, deasupra CAR, unde se aflã biroul ºefului, pentru a-l anunþa cã omul refuzase marfa. Unul dintre bãieþii din echipã, pe nume Gabi, se juca cu douã cuþite, pe care le arunca într-o cutie, aºezatã pe niºte vestiare. Acesta m-a ameninþat ºi altul, din echipã, pe care nu-l cunosc, a luat cutia de pe vestiar, a aºezat-o în faþa mea, apoi, într-o fracþiune de secundã, Gabi a aruncat cu cuþitul în mine. ÃŽntr-o altã fracþiune de secundã, celãlalt coleg al sãu a luat cutia din faþa mea, moment în care cuþitul mi-a pãtruns în burtã, fãrã a avea nici o protecþie. Nici nu mi-a trecut prin cap cã bãiatul ãsta este în stare de aºa ceva. N-am fãcut nici o glumã cu bãieþii. Dupã ce m-a nimerit cu cuþitul, Gabi a venit la mine, susþinînd cã, mi-a dat cu mînerul. Erau în jur de ºapte-opt persoane acolo, care au vãzut ce s-a întîmplat, o parte terminaserã de mîncat alþii mai stãteau încã la masã. ªtiu cã Gabi este amãrît, însã legea îºi va spune cuvîntul. Cred cã am sã-l iert, dar trebuie sã explice de ce a fãcut acest gest“, a declarat Iosif Ciobanu. Victima s-a prezentat la Spitalul Roman, abia duminicã, 26 martie. Acesta a fost diagnosticat cu plagã înjunghiatã abdominalã, fiind supus unei intervenþii chirurgicale. „Vinerea trecutã, l-am anunþat pe ºeful nostru direct. M-am dus la dispensarul societãþii, unde mi s-a pus un pansament, s-a oprit sîngerarea. Am spus cã rana se va vindeca ºi o sã-mi treacã. Am plecat acasã, pe la ora 15. ÃŽn prima noapte mi-a fost rãu, dar mi-am zis cã o sã-mi treacã, dar m-am simþit din ce în ce mai rãu, am început sã tremur sã transpir ºi, duminicã, la amiazã, m-am prezentat la spital, unde am fost operat“, a mai precizat Iosif Ciobanu.
Subcomisarul Cristian Malei, comandant adjunct al Poliþiei Municipiului Roman, a declarat cã în acest caz au fost efectuate cercetãri, în urma cãrora s-a confirmat ipoteza susþinutã de victimã, toþi cei implicaþi fiind angajaþi ai Mittal Steel. Urmeazã ca mãsurile legale sã fie luate în funcþie de numãrul de zile de îngrijiri medicale pe care le va necesita victima. „Curios“ este faptul cã la nivelul conducerii firmei unde s-a petrecut incidentul nu se ºtie nimic. „Nu avem nici un element care sã ateste existenþa unui asemenea incident în interiorul unitãþii“, a declarat Dorian Dumitrescu, ºef al Serviciului de Relaþii cu Publicul din cadrul Mittal Steel România.

Articol afisat de 1971 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Lãcrãmioara BUGA, Tudor CIOBOTARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective