Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2006
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 29 Martie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Lucian Popescu, ºeful ARR Neamþ, a fost dat afarã

Lucian Popescu, ºeful ARR Neamþ, a fost dat afarã

• „i-am desfãcut contractul de muncã domnului Lucian Popescu, conform articolului 267 din Codul Muncii“, a declarat Ioan Tãtar, directorul general al ARR • „am rugãmintea sã nu mã mai deranjaþi“, a rãspuns Lucian Popescu unei întrebãri puse de reporterul Monitorul •

Lucian Popescu a fost directorul Agenþiei Rutiere Române pînã astãzi, cînd se preconizeazã cã la agenþia Neamþ a ARR va sosit hîrtia oficialã semnatã de Ioan Tãtar, directorul general al acestei instituþii, prin care i se va aduce la cunoºtinþã cã trebuie sã pãrãseascã biroul. Hotãrîrea de la agenþia naþionalã a fost luatã dupã ce, prin birourile ARR Neamþ, timp de cîteva luni bune, s-au perindat mai mulþi inspectori care au cotrolat toate actele emise de agenþia nemþeanã, în domeniul transporturilor. „Astãzi (ieri n.r.) i-am desfãcut contractul de muncã domnului Lucian Popescu cu articolul 267 din Codul Muncii. Decizia va sosi abia mîine (astãzi - n.r.), la sediul ARR Neamþ“, a declarat Ioan Tãtar, directorul general al ARR.
Ex-directorul Lucian Popescu s-a arãtat foarte nemulþumit de faptul cã a fost întrebat cum comenteazã decizia luatã de ºefii sãi de la Bucureºti. „Am rugãmintea sã nu mã mai deranjaþi. De comentat nu am nimic ce comenta. Dacã sînteþi de la un ziar ºi doriþi informaþii despre instituþia la care lucrez, vã invit sã veniþi în timpul programului ºi vã voi oferi orice informaþie, ºi nu mã mai sunaþi la ora la care mã odihnesc“, atît a declarat Lucian Popescu.
ÃŽn afarã de problemele pe linie de serviciu, fostul ºef de la ARR Neamþ mai are, în „derulare“, cîteva plîngeri penale „obþinute“ în urma încheierii unor afaceri sau venite din partea unor transportatori care s-au simþit nedreptãþiþi de deciziile luate de acesta, în perioada în care a fost ºef la ARR.
Reamintim cã un scandal de amploare a izbucnit în toamna anului trecut, pe axa Piatra Neamþ-Bucureºti, protagonistul fiind tot Lucian Popescu, fostul ºef al Agenþiei Neamþ a Autoritãþii Rutiere Române. În ultima perioadã, au ieºit la ivealã o serie întreagã de nemulþumiri ale unor persoane cu care au avut tangenþe cu el fie în calitate de ºef al ARR, fie din perioada în care a fost ºef al filialei Neamþ a Camerei Naþionale a Taximetriºtilor, ºi, mai grav, legate de afacerile cu iz penal pe care le-ar fi derulat în perioada în care a fost patron al firmei de taximetrie Niela.
În prezent, ºeful ARR Neamþ, Lucian Popescu, ºi soþia sa, Daniela Popescu, secretar al Camerei Taximetriºtilor, sînt cercetaþi de cãtre Inspectoratul de Poliþie al Judeþului Neamþ - Serviciul de Investigare a Fraudelor, pentru sãvîrºirea infracþiunilor de delapidare ºi înºelãciune în convenþii.
De parcã nu ar fi fost îndeajuns, de curînd, Lucian Popescu a fost acuzat ºi de fostul prim-vicepreºedinte al CNT, Dumitru Rusu, cã majoritatea cheltuielilor din banii strînºi la Camerã, din cotizaþiile taximetriºtilor, au fost fãcute pentru nevoile sale personale. Din actele contabile prezentate de Dumitru Rusu, cel care a solicitat verificarea financiar-contabilã, a rezultã cã, numai pentru plata benzinei consumate pe deplasãri, cumpãrãturile fãcute la Metro, de la propria firmã, ori altele, Lucian Popescu a cheltuit, din banii CNT, peste 766 de milioane de lei, în perioada februarie 2004-septembrie 2005.
ªi preºedintele preºedintele Asociaþiei Naþionale a Patronatelor Operatorilor în Regim de Taxi (ANPORT) Neamþ, Ioan Lãzãroaia, a menþionat, în urmã cu douã sãptãmîni, cã va face o plîngere penalã împotriva ºefului ARR, Lucian Popescu, pe care îl acuzã de abuz, în sensul cã nu þine cont de lege ºi nu recunoaºte o serie de acte emise de asociaþia abilitatã în Neamþ sã elibereze recomandãrile necesare taximetriºtilor, pentru a-ºi putea obþine licenþele.

Articol afisat de 3394 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Alex NECHITA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective