Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2006
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 29 Martie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Nu sînt mason

Nu sînt mason

• prefectul Mocanu rãspunde acuzelor lansate de avocatul Iorgovan • „din pãcate pentru Antonie Iorgovan ºi pentru alþi cîrcotaºi, nu sînt mason“, a precizat prefectul Toader Mocanu •

Prefectul de Neamþ, Toader Mocanu, a rãspuns atacurilor vehemente ce au fost lansate de avocatul Antonie Iorgovan la adresa sa, la redacþie sosind un comunicat de presã din partea Prefecturii. „Prefectul Toader Mocanu considerã cã acuzele lansate de Antonie Iorgovan reprezintã o ieºire la rampã care-l descalificã atît ca avocat, cît ºi ca om politic. ÃŽn loc sã foloseascã argumente juridice pentru a-ºi apãra clientul, Antonie Iorgovan preferã sã fie regizorul ºi protagonistul unui spectacol de prost gust. Prefectul Mocanu îi sugereazã acestuia sã urmeze exemplul lui Valeriu Stoica (n.r. - avocatul Prefecturii în procesul cu ex-preºedintele CJ Dan Constantin). Acesta nu l-a acuzat niciodatã pe Dan Vasile Constantin ºi a folosit doar argumente juridice în pledoaria sa.
Uzînd în exces de imunitatea sa parlamentarã, Antonie Iorgovan este un recidivist al atacurilor de joasã speþã. Recentele declaraþii ale ºefului sãu de partid, care afirma despre acesta cã «a depãºit cu mult limita decenþei» ºi ale lui Ion Iliescu, potrivit cãrora «este inadmisibil ºi iresponsabil sã faci asemenea declaraþii» (cu referire la acuzele aduse «gãºtii Nãstase»), precum ºi sancþiunea primitã pe linie de partid confirmã faptul cã, de cele mai multe ori, limbajul sãu este violent ºi calomnios. Confuzia intenþionatã între termeni precum «lojã»- «cuib» , «masonerie»- «legionari» demonstreazã, încã o datã, lipsa de scrupule a domnului Iorgovan“, se aratã în comunicatul primit de la Cristina Aboboaie, purtãtorul de cuvînt al Prefecturii Neamþ. ºi în care mai este inseratã ºi o declaraþie a prefectului Mocanu: „Din pãcate pentru Antonie Iorgovan ºi pentru alþi cîrcotaºi, nu sînt mason“.
Amintim cã, în urmã cu douã zile, avocatul care îl reprezintã pe Dan Vasile Constantin în procesul cu prefectul l-a atacat foarte dur pe reprezentantul Guvernului în teritoriu. El a declarat, în cadrul unei conferinþe de presã, referindu-se la ordinul de suspendare din funcþie a preºedintelui CJ, cã: „Se vede din avion cã este rãzbunare politicã. Ilegalitatea se vede din avion ºi ordinul este emis pentru a da satisfacþie unei tabere politice. Cei care conduc aici ºi-au adus aminte cã au o slugã în persoana prefectului. Eu îi amintesc acestuia cã a pierdut examenul de legalitate ºi rezonabilitate ºi ar face bine sã revoce ordinul, pînã nu ajungem noi sã-l cãlcãm în picioare cu justiþia. (...) ÃŽl fac infractor, deci este mai mult decît nemernic ºi îl acuz de abuz în serviciu“.

Articol afisat de 1973 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Alex NECHITA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective