Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2006
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 29 Martie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Trofeul Ceahlãul la bridge, „ºuntat“ de federaþia de specialitate

Trofeul Ceahlãul la bridge, „ºuntat“ de federaþia de specialitate

• Federaþia de Bridge a programat un alt turneu exact cînd se desfãºura cel de la Piatra Neamþ • „nu pot sã condamn pe nimeni, decît pe cei care au programat acel concurs“, a declarat Dan Popa, directorul Romanian Bridge Promotion •

Ediþia 2006 a Trofeului Ceahlãul la bridge a fost una care a avut de suferit din cauza „organizãrii“ de cãtre federaþie a programului competiþional. Federaþia Românã de Bridge a programat un concurs foarte important, de selecþie a jucãtorilor care vor reprezenta România în întrecerile internaþionale din acest sezon, exact la sfîrºitul sãptãmînii trecute, cînd avea loc ºi turneul de la Piatra Neamþ. „Mulþi dintre cei mai valoroºi concurenþi ai României s-au prezentat, aºa cum era ºi normal, la acea întrecere, deoarece a fost importantã pentru ei. Nu pot sã condamn pe nimeni, decît pe cei care au programat acel concurs“, a declarat Dan Popa, directorul Romanian Bridge Promotion, care a spus despre acest gest al federaþiei cã este incalificabil. Cu toate cã numãrul sportivilor participanþi a fost mai mic decît de obicei, Dan Popa a þinut sã precizeze cã valoric întrecerea a fost peste cele disputate în ultimii ani la Piatra Neamþ.
Nu o datã la ultimele ediþii oaspeþii au plecat din oraºul de la poalele Pietricicãi cu cele mai bune impresii despre organizare. Calificativul a fost ºi în 2006 „foarte bine“, mai ales cã atmosfera a fost una plãcutã ºi care a avut darul de a relaxa pe majoritatea participanþilor. „Poate de aici va începe reînvierea spiritului bridge-ului românesc ºi ne punem toate speranþele în tineri. Nu mai joc bridge de patru ani, pentru cã nu-mi permite timpul. Un alt motiv pentru care m-am retras este atmosfera din bridge: prea multã înverºunare ºi rãutate. Nu mai este spiritul de altãdatã, cînd jucam de plãcere. La Piatra Neamþ am avut parte, însã, de cel mai frumos concurs ca atmosferã. Marele merit îi aparþine lui Dan Popa, unul dintre puþinii oameni care se mai implicã doar din pasiune“, a declarat Mircea Filipoiu, director general al Bursei Române de Mãrfuri, sponsorul principal al Trofeului Ceahlãul, la festivitatea de premiere. Trofeul Ceahlãul a fost cîºtigat, în acest an, de Geta Mihai ºi Marius Ioniþã, cîºtigãtor la Perechi IMP ºi Perechi Open.
„A fost un concurs foarte bine organizat ºi nu mã aºteptam la un nivel atît de ridicat, în condiþiile în care cei mai buni jucãtori au lipsit“, a declarat Marius Ioniþã, cel mai bun jucãtor al concursului de la Piatra Neamþ.

Articol afisat de 1537 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective