Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Aprilie 2006
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 3 Aprilie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
„Ceea ce s-a întîmplat cu Dinamo a fost strigãtor la cer“

„Ceea ce s-a întîmplat cu Dinamo a fost strigãtor la cer“

• a declarat preºedintele Vasile Ouatu, dupã meciul susþinut de Unic cu Dinamo • formaþia pietreanã a cîºtigat un meci din primele douã ale turneului de la Bucureºti • victoria a fost obþinutã în faþa echipei ªtiinþa Bacãu •

Unic Piatra Neamþ ºi-a mai trecut o victorie în cont în cadrul play-off-ului Diviziei A1 de volei feminin, prima grupã valoricã, în turneul III al acestei întreceri, care are loc la Bucureºti, în organizarea celor de la Rapid AIBO. Gruparea condusã de tehnicienii Marian Constantin ºi Berthold Vãsuicã a învins vineri seara cu 3-2 (25-23, 25-9, 27-29, 25-23, 15-10) pe ªtiinþa Bacãu, în urma unui meci foarte disputat. Scorul aratã clar faptul cã Unic a pierdut setul III ºi IV la mare luptã, doar cîteva greºeli personale readucînd ªtiinþa Bacãu în joc. Vasile Ouatu, preºedintele de onoare al Unicului, a precizat cã echipa pietreanã a evoluat foarte bine, mai ales în setul II al meciului de vineri, dovedind astfel cã prezenþa în prima grupã valoricã nu este o întîmplare. În aceeaºi zi, Rapid AIBO Bucureºti s-a apropiat la doar un pas de titlul naþional, învingînd pe Dinamo Lemtrans Bucureºti cu 3-0.
Sîmbãtã, ªtiinþa Bacãu a produs surpriza. Cea mai slabã echipã a play-off-ului, Bacãul, a învins pe Rapid AIBO Bucureºti fãrã drept de apel: 3-0. A urmat derby-ul pentru medalia de bronz a campionatuylui, Dinamo Lemtans - Unic Piatra Neamþ. Au cîºtigat componentele grupãrii din capitalã, 3-1 (25-21, 25-22, 20-25, 25-19), Vasile Ouatu (foto), avînd cuvinte deloc mãgulitoare la adresa arbitrilor care au oficiat întîlnirea. „Am fost furaþi ºi în meciul cu ªtiinþa Bacãu, dar ceea ce s-a întîmplat cu Dinamo a fost strigãtor la cer. Dacã vã spun cã numai în primul set s-au fluierat ºase atingeri ale fileului de cãtre Unic, ceea ce înseamnã automat ºase puncte pentru Dinamo, atunci nu vreau sã mai comentez restul meciului. Ne-a afectat acest lucru“, a declarat Vasile Ouatu, preºedintele de onoare al formaþiei moldovene.
Ieri s-au jucat partidele Rapid AIBO - Unic Piatra Neamþ ºi Dinamo Lemtrans Bucureºti - ªtiinþa Bacãu. Vasile Ouatu spera într-o evoluþie bunã a fetelor sale dupã victoria de vineri, dar era conºtient cã gazdele vor da o replicã foarte tare, în condiþiile în care o victorie a gazdelor le asigura titlul de campioane în ediþia 2005-2006 a Diviziei A1 la volei feminin. Rezultatele înregistrate în primele douã zile ale turneului din capitala României sînt: vineri, Unic Piatra Neamþ - ªtiinþa Bacãu 3-2, Rapid AIBO - Dinamo Lemtrans 3-0; sîmbãtã, Dinamo Lemtrans - Unic Piatra Neamþ 3-1, ªtiinþa Bacãu - Rapid AIBO 3-0.

Articol afisat de 1714 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective