Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Aprilie 2006
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 6 Aprilie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Bãieþel de 6 ani dispãrut fãrã urmã

• copilul nu a mai fost vãzut de luni dupã-amiazã, iar pãrinþii ºi sãtenii din Borca îl cautã disperaþi • minorul se juca pe malul Bistriþei cu alþi 3 copii, ºi se presupune cã a fost înghiþit de ape •

Autoritãþile ºi sãtenii din Borca sînt, de cîteva zile, în alertã ºi cautã peste tot un copil de doar 6 ani care a dispãrut în dupã-amiaza zilei de luni, 3 aprilie. Cãtãlin P., de 6 ani, din comuna mai sus menþionatã a fost vãzut ultima datã de pãrinþi, luni, cînd a cerut voie sã meargã sã se joace împreunã cu alþi copii din vecini. S-au adunat patru, unul de 3 ani, altul de 4 ºi încã unul de 6 ani. ªi-au ales ca loc de joacã un tãpºan de pe malul rîului Bistriþa. Nu se ºtie ce s-a întîmplat, dar, spre searã, vãzînd cã nu se mai întoarce, pãrinþii lui Cãtãlin au început sã-l caute. Pentru cã nu l-au gãsit nicãieri, i-au întrebat pe tovarãºii de joacã ai copilului ce s-a întîmplat, iar micuþii au spus cã bãiatul a intrat în apã ºi nu a mai ieºit. Îngroziþi, pãrinþii au alertat poliþiºtii care au început, la rîndul lor, cãutãrile. Pentru cã nu se putea pune mare bazã pe spusele celor mici, din cauza vîrstei care favorizeazã fabulaþiile, adulþii au cãutat peste tot pe malurile Bistriþei, în speranþa cã îl vor gãsi pe bãiat în viaþã. Cum nu s-a întîmplat asta, a fost anunþat Compartimentul Urmãriþi din cadrul Serviciului de Investigaþii Criminale de la IPJ Neamþ. Oamenii legii l-au declarat pe minor dispãrut ºi au început cãutãrile. Din nefericire, se contureazã tot mai mult ipoteza cã micuþul a fost înghiþit de apele crescute ale Bistriþei. Poliþiºtii fac, în continuare, verificãri ºi sperã ca bãiatul sã fie gãsit în viaþã.
Totodatã, poliþiºtii recomandã pãrinþilor sã fie mult mai atenþi la locurile de joacã pe care ºi le aleg copiii, mai ales dacã sînt foarte mici ºi sã îi supravegheze îndeaproape, chiar dacã sînt mult mai ocupaþi, odatã cu începerea muncilor agricole.
Tot la sfîrºitul sãptãmînii trecute, poliþiºtii s-au confruntat cu o serie de dispariþii ale unor adolescente, majoritatea protagonistelor revenind, în final, la domicilii. Astfel, vineri, 31 martie, au fost declarate dispãrute 3 fete, toate în vîrstã de 15 ani. Prima semnalatã oamenilor legii a fost aceea a Liviei Todericã, din Roznov. Fata avusese, în urmã cu cîteva zile, niºte neînþelegeri cu pãrinþii, din cauza rezultatelor slabe la învãþãturã, ºi a plecat de acasã. Primele indicii arãtau cã fata a fost vãzutã într-un tren care mergea la Reºiþa ºi, pentru cã ai sãi susþineau cã fata ºi-ar fi fãcut niºte prieteni pe Internet, s-a presupus cã merge în judeþul Hunedoara, la aceºtia. Luni, 3 aprilie, fata a fost descoperitã în oraºul Anina, din judeþul mai sus amintit, ºi a fost adusã acasã. La fel s-a întîmplat ºi cu o adolescentã din Bicaz ce a dispãrut de acasã vineri, 31 martie, dar a revenit la domiciliu luni, 3 aprilie, susþinînd cã a fost prin împrejurimi, la niºte prieteni.
Ioana Cãdere, de 15 ani, din Piatra Neamþ a plecat de aceastã la sfîrºitul sãptãmînii trecute, iar, vineri, tatãl ei a anunþat dispariþia. Adolescenta nu este la prima ispravã de acest gen, ea dispãrînd ºi anul trecut, timp de douã sãptãmîni. Atunci, la întoarcere, a declarat cã a fost la niºte rude la Bicaz. Poliþiºtii cred cã, ºi de aceastã datã, fata este prin zonã, fiind plecatã, ca ºi în 2005, pe la prieteni sau cunoºtinþe.

Articol afisat de 1715 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Magda VASILACHE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective