Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Aprilie 2006
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 15 Aprilie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Nemþeni la europenele de karate sportiv

• întrecerea va avea loc la Budapesta, sîmbãtã, 15 aprilie, ºi duminicã, 16 aprilie

Sportivi de la cluburile Ronin ºi Sakki International Karate-Do din Piatra Neamþ au fost selecþionaþi în lotul României care va participa la Campionatul European din Ungaria, la finalul acestei sãptãmîni. Ionuþ ªtefãnescu ºi Dan Aanicãi, preºedinþii celor douã grupãri de arte marþiale, sînt mulþumiþi de faptul cã elevii lor vor reprezenta România la o astfel de competiþie ºi sperã sã revinã cu rezultate dintre cele mai bune. „Au fost competiþii în România care au dus la selecþionarea acestor copii ºi sper ca speranþele noastre sã se transforme în certitudini. S-a muncit mult pentru a ajunge la un astfel de concurs ºi avem mare încredere în potenþialul fiecãrui copil care va lupta“, a declarat Ionuþ ªtefãnescu, ºeful celor de la Ronin. Dan Aanicãi crede cã sportivii sãi au puterea sã dovedeascã ºi la aceastã întrecere cã Mihai Cioroianu, preºedintele departamentului Eur&ka din cadrul Federaþiei Române de Arte Marþiale, nu a spus degeaba cã „se vede o creºtere a valorii sportivilor“. Sportivii pietreni care vor concura pentru România la Europene sînt: Rãzvan Petraru, Andreea Grumãzescu, Ioana Hociung, Andreea Moale, Ionuþ Aruxandei, Florin Molodoi, de la Ronin; Bogdan Aanicãi, Dorian Donciu, Mihai Alexandru, Cosmin Agrigoroaie, Mihai Scurtu, Andrei Bran, Andreea Cucu, Bianca Aanicãi, Alina Poharu, de la Sakki International Karate-Do.
ÃŽntoarcerea la Budapesta a trei dintre pietrenii de la Ronin este una care le provoacã amintiri neplãcute. Este vorba despre preºedintele clubului Ronin, Ionuþ ªtefãnescu, soþia acestuia, Mirela, ºi eleva lor Andreea Grumãzescu. ÃŽn urmã cu un an ºi cîteva zile aceºtia au fost jefuiþi în capitala Ungariei. A dispãrut atunci maºina familiei ªtefãnescu, marca Wolkswagen. ÃŽn automobil, care era în valoare de 10.000 euro, se aflau bunuri în valoare de 3.000 de euro, constînd în telefoane mobile, camere video, echipament sportiv nou, medalii, actele maºinii, paºapoarte ºi cadouri pentru cei de acasã. Oficialului pietrean i-au rãmas atunci de plãtit ratele pentru urmãtorii zece ani, autovehiculul fiind achiziþionat în luna decembrie a anului 2004. iar la momentul furtului nu era asigurat. „Ce amintiri avem de la acel moment. Nici nu vreau sã mã mai gîndesc. Au fost clipe urîte cînd ne-am vãzut atunci blocaþi în Budapesta“, a spus Ionuþ ªtefãnescu, la un an de la acea întîmplare nefericitã. De menþionat cã Poliþia a prins banda care a furat maºina, iar din automobil s-au mai gãsit doar cîteva piese ºi motorul, dar în Austria.

Articol afisat de 1845 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective