Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Aprilie 2006
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 17 Aprilie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Ceahlãul, meci penibil

Ceahlãul, meci penibil

• Ceahlãul Piatra Neamþ - Laminorul Roman 2-1 (1-1), dupã un meci anost • au marcat Forminte ('23) ºi Doicaru ('56), respectiv Marin II ('45) • „Din nou un joc foarte modest. Dacã vom continua sã jucãm aºa, nu vom face faþã în Divizia A. Le cer antrenorilor ºi jucãtorilor prestaþii la valoarea lotului care este acum la Ceahlãul“, a declarat preºedintele ªtefan •

Ceahlãul Piatra Neamþ a terminat învingãtoare meciul din etapa a XXI-a a Diviziei B, seria I, pe care l-a jucat împotriva celor de la Laminorul Roman. Derby-ul judeþean s-a încheiat 2-1 pentru pietreni, golurile fiind marcate de Forminte ('23) ºi Doicaru ('56), respectiv Marin II ('45), pentru Laminorul.
Gheorghe ªtefan, preºedintele de onoare al Ceahlãului, a lãsat sã se înþeleagã cã i-ar penaliza pe jucãtori ºi antrenori, numai cã rezultatele nu îi permit sã facã aºa ceva. „Din nou un joc foarte modest. Dacã vom continua sã jucãm aºa, nu vom face faþã în Divizia A. Le cer antrenorilor ºi jucãtorilor prestaþii la valoarea lotului care este acum la Ceahlãul. La echipã se vede o stare de automulþumire ºi autosatisfacþie. Nu cred cã motivaþia lipseºte, avînd în vedere cã au cele mai mari salarii ºi prime dintre echipele de Divizia B“, a declarat Gheorghe ªtefan, vizibil deranjat de evoluþia galben-negrilor. Dupã acest joc se poate spune cã Ceahlãul traverseazã o perioadã slabã în actuala ediþie de campionat ºi cã reuºeºte sã cîºtige unele partide fãrã a arãta cã meritã sã fie pe primul loc al clasamentului. Ceahlãul nu mai „leagã“ jocul, nu mai construieºte acele faze simple care puneau pe picior greºit orice apãrare în tur, iar defensiva nu mai dovedeºte siguranþã. Sîmbãtã seara, 16 aprilie, Ceahlãul a avut zeci de minute în care a dominat steril. Elevii lui Marin Barbu au avut puþine momente în care s-au aflat periculos în careul romaºcanilor, iar posesia balonului a fost un capitol neconvingãtor. Laminorul a încercat ºi a reuºit, în dese rînduri, sã punã în pericol poarta lui Covrig, cel mai bun jucãtor al oaspeþilor fiind Harbuzaru, care l-a „pãcãlit“ pe Puricã de cîteva ori.
Prima fazã periculoasã a întîlnirii l-a avut în prim-plan pe Harbuzaru, care a driblat lîngã tuºã ºi a pasat în centru la Popa. Era minutul 7 ºi decarul lui Toader ªteþ a prins un ºut de zile mari de la aproximativ 20 de metri, dar a intervenit salvator Covrig. Dupã nouã minute de joc, Ceahlãul a ajuns în preajma careului advers, Costel Ilie a centrat, portarul oaspeþilor, Zebreniuc, a respins în faþã, iar Baicu a trimis paralel cu poarta. Gazdele au continuat dominarea teritorialã fãrã orizont ºi, dupã un corner, laminoriºtii au respins din careu, a recuperat Ivaºcã, care a centrat în mijlocul careului. Dupã o fazã confuzã, Ilie ºi Doicaru fiind în prim-plan, Forminte ('23) a împins balonul în poarta goalã. În minutul 37, acelaºi Forminte a gafat în situaþie de ultim apãrãtor, iar Goian a blocat ºutul puternic a lui Stîngaciu. Doicaru ('41) a fost blocat de Zebreniuc, dupã ce a ºutat la colþul scurt, iar Laminorul a egalat la ultima fazã a reprizei. A centrat din corner Popa, iar Marin II a reluat cu capul în poarta lui Covrig dintre Forminte ºi Costel Ilie, marcînd unul dintre cele mai frumoase goluri vãzute în acest campionat, la Piatra Neamþ. În partea a II-a, Laminorul a început cu mai multã grijã pentru scorul de pe tabela de marcaj. Puricã ('50) a anunþat golul lui Doicaru ('56), cînd atacantul pietrean a driblat trei fundaºi romaºcani în careul acestora ºi a ºutat la colþul scurt pentru 2-1. Pînã la final a mai fost de notat doar faza la care Doicaru a scãpat pe partea dreaptã ºi a ales o continuare personalã în loc de o pasã pentru Ivaºcã, liber în jumãtatea adversã, ºi ºutul lui Popa, din loviturã liberã, la care Covrig a prins în doi timpi. În etapa a XXI-a a Diviziei B, seria I, s-au înregistrat rezultatele: Gloria Buzãu - FC Braºov 0-0, Callatis Mangalia - Precizia Sãcele 0-1, Petrolul Moineºti - FC Botoºani 0-1, Cetatea Suceava - Dacia Unirea Brãila 5-0, Ceahlãul Piatra Neamþ - Laminorul Roman 2-1, Portul Constanþa - Altay Constanþa 0-0, Forex Braºov - Dunãrea Galaþi 2-1, Midia Nãvodari - FCM Tîrgoviºte 0-3.
FOTO: Doicaru a marcat golul victoriei de sîmbãtã seara

Articol afisat de 1776 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective