Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Aprilie 2006
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 20 Aprilie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Meciul sezonului pentru Volei Club Municipal

Meciul sezonului pentru Volei Club Municipal

• finala Cupei României, cu VCM Tomis Constanþa, va avea loc la Bucureºti, de la ora 18 • înaintea acestui meci, se va juca finala Cupei la volei feminin, între Rapid AIBO Bucureºti ºi ªtiinþa Bacãu •

Volei Club Municipal-LPS Piatra Neamþ va juca, astãzi, cel mai important meci din istoria clubului: finala Cupei României. Partida va avea loc la Bucureºti, de la ora 18, dupã ce, de la ora 16, se va juca finala Cupei României la volei feminin, între Rapid AIBO Bucureºti ºi ªtiinþa Bacãu.
Pentru gruparea pietreanã este meciul care poate aduce cel mai important trofeu cîºtigat vreodatã ºi care poate menþine aceastã echipã în elita voleiului masculin românesc. O victorie în partida de astãzi pentru jucãtorii lui Dan Gavril ºi Nicu Buruº înseamnã, pe lîngã trofeul pus în joc, o nouã participare în cupele europene. „Dacã am juca în cupele europene, ar însemna sã avem continuitate la nivel înalt“, a spus despre consecinþele unei victorii Constantin Niþã, directorul clubului pietrean. Antrenorii ºi jucãtorii sînt conºtienþi de importanþa partidei ºi de oportunitatea ivitã de a face istorie pentru clubul din Piatra Neamþ, pe care unii îl servesc de mulþi ani de zile. De exemplu, antrenorii Dan Gavril ºi Nicu Buruº s-au afirmat ºi ca jucãtori ºi ca tehnicieni la Piatra Neamþ, iar jucãtori precum Ionescu, Mocanu sau ªtefurã au jucat sezoane la rînd pentru culorile clubului pietrean.
Antrenorul Dan Gavril a cerut elevilor sãi multã concentrare în partida de astãzi, dar ºi sã lase emoþiile în afara sãlii. De asemenea, a vãzut la cei tineri entuziasm ºi elan, avînd în vedere cã Gheorghiþã, Ciortea, Todoran sau Gavril sînt jucãtori care se aflã pentru prima oarã în faþa unui meci cu trofeul pe masã. „Sperãm sã profitãm ºi de posibila stare de spirit mai dificilã din cadrul lotului constãnþean, dupã ce au pierdut «la mustaþã» titlul naþional. De asemenea, mai este vorba ºi despre probleme de disciplinã la Tomis ºi poate cã putem profita ºi de acest lucru. Trebuie însã sã intrãm în teren cu gîndul la victorie, pentru cã putem sã îi învingem pe dobrogeni. Intenþionãm sã jucãm cît mai bine, sã dovedim cã nu este o întîmplare accederea în finala Cupei României“, a declarat Dan Gavril, antrenorul principal al VCM-LPS Piatra Neamþ.
Volei Club Municipal-LPS Piatra Neamþ s-a calificat în finala Cupei României dupã ce în sferturile de finalã a eliminat Steaua Bucureºti, iar în semifinale a trecut de Universitatea Explorãri Baia Mare. Diferenþa între cele douã echipe s-a fãcut la numai nouã puncte, în timp ce VCM Tomis Constanþa a învins, în ambele manºe ale semifinalei, pe Dinamo Bucureºti cu acelaºi scor, 3-1. De menþionat cã ultimele douã întîlniri oficiale, disputate în campionat, ediþia 2005-2006, s-au încheiat cu victorii pentru dobrogeni, 3-1, la Constanþa, ºi 3-0 la Piatra Neamþ.
Pentru clubul de volei masculin din Piatra Neamþ este a III-a tentativã de a cîºtiga Cupa României. Prima datã a avut ºansa în 1989, cînd a fost un turneu cu cinci echipe, ºi în 1996, cînd a fost un turneu cu patru echipe. De fiecare datã voleibaliºtii pietreni au ocupat locul II în clasamentul final al Cupei României.

Articol afisat de 1639 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
( Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective