Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Aprilie 2006
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 21 Aprilie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Agenþie BCR, la Roznov

Agenþie BCR, la Roznov

• BCR a inaugurat, ieri, prima agenþie în oraºul Roznov • unitatea va oferi toatã gama de operaþiuni destinate persoanelor fizice, dar va deschide ºi o linie foarte ambiþioasã de afaceri pentru IMM-uri •

Banca Comercialã Românã a inaugurat, ieri, la ora 12, o agenþie, în oraºul Roznov. Spaþioasã, luminoasã, dichisitã, noua unitate ºi-a deschis porþile pentru toþi locuitorii tînãrului oraº. Dar, primii care au pãºit pragul agenþiei au fost oamenii de afaceri, însoþiþi de primarul Ionel Ciubotaru. În deschiderea evenimentului, oaspeþii au participat la slujba de sfinþire a noului sediu.
„Mã bucur cã sîntem primii care am deschis o unitate bancarã în Roznov. Pentru aceastã agenþie, avem planuri mari, avînd în vedere faptul cã localitatea a crescut, în ultimul timp, atît ca rang, devenind oraº, cît ºi ca importanþã, prin mediul de afaceri. Noi ne gîndim foarte serios sã devenim, în comunitatea localã, unul din pilonii pentru dezvoltarea, în continuare, atît a afacerilor din zonã, cît ºi a proiectelor pe care le derulãm împreunã cu administraþia localã. De aceea, pe lîngã operaþiunile pentru persoanele fizice, uzuale într-o astfel de agenþie, începînd cu depozitele, deci instrumentele de economisire, ºi continuînd cu toatã gama de credite, operaþiunile de schimb valutar, cu carduri - avem ºi un ATM aici, operaþiuni Money Gram º.a., vom deschide o linie foarte ambiþioasã de afaceri pentru ÃŽntreprinderi Mici ºi Mijlocii, pentru zona corporate. De aceea, am trimis, aici, oameni pregãtiþi care sã poatã deservi firmele din Roznov, pentru ca acestea sã-ºi poatã derula operaþiunile curente - decontãrile ºi celelalte operaþiuni cu numerar - dar ºi sã-ºi finanþeze proiectele de afaceri din Roznov. Agenþia are personal tînãr, specializat, care a lucrat, deja, în sucursala judeþeanã, ºi de aceea eu cred cã sînt întrunite absolut toate condiþiile pentru ca aceastã unitate BCR sã fie un succes“, a precizat Bogdan Puºcaºu, directorul general al Sucursalei Neamþ a BCR.

Parteneriat pentru dezvoltarea mediului privat
Agenþia BCR Roznov este a 393-a unitate din þarã a Bãncii Comerciale Române, a 7-a unitate nemþeanã ºi a 4-a agenþie de grad IV deschisã în judeþ, în ultima perioadã, dupã agenþiile Precista ºi Obor din Piatra Neamþ ºi Smirodava din Roman.
„Ca primar al oraºului Roznov, mã bucurã faptul cã Banca Comercialã Românã a ales oraºul nostru pentru a deschide o nouã agenþie. Unitatea va veni în sprijinul agenþilor economici din regiune ºi a persoanelor fizice, atît din Roznov, cît ºi din comunele învecinate“, a subliniat primarul Ionel Ciubotaru.
„Sper ca Roznovul sã aibã o dezvoltare continuã, bineînþeles cu ajutorul Bãncii Comerciale Române. Eu sînt de mulþi ani clientul acesteia ºi am avut tot timpul o bunã colaborare cu BCR“, a adãugat Antonio Pinto, unul din investitorii locului.
Noua agenþie, situatã chiar în centrul oraºului, pe strada Nicolae Roznovanu, bloc G2, parter, va fi coordonatã de Gianina Caia, specializatã pe retail. Banca Comercialã Românã deþine, în prezent, o reþea formatã din 393 de unitãþi, din care 41 de sucursale judeþene, în oraºele reºedinþã, ºi 352 de alte unitãþi (sucursale, agenþii), amplasate pe întreg teritoriul României. Viziunea BCR este de a-ºi consolida poziþia de lider pe care o ocupã, în acest moment, în sistemul bancar intern, prin implementarea unei culturi a excelenþe

Articol afisat de 2441 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Domnica VASILIU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective