Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Aprilie 2006
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 26 Aprilie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Vitezomani, cãscaþi ºi beþivani

Vitezomani, cãscaþi ºi beþivani

• în preajma Paºtelui, pe ºoselele din judeþ s-au produs numeroase accidente rutiere • în Vinerea Mare, la Sãbãoani s-a produs o coliziune în lanþ, în urma cãreia douã femei au fost grav rãnite • numeroºi ºoferi s-au ales cu dosare penale, fiind prinºi bãuþi la volan •

Viteza excesivã, neatenþia în conducere, dar ºi consumul de alcool la volan au fost principale cauze ce au favorizat producerea a numeroase accidente rutiere, atît în ajunul Paºtelui, cît ºi în zilele de sãrbãtoare. Cel mai grav s-a produs în Vinerea Mare, în afara localitãþii Sãbãoani, ºi s-a soldat cu rãnirea gravã a douã femei ºi cu importante pagube materiale. Dumitru P., de 53 de ani, din Slobozia, judeþul Ialomiþa, conducea un autoturism BMW X3 ºi, pentru cã nu a pãstrat distanþa corespunzãtoare faþã de o maºinã Honda Acord, condusã de Daniela G., de 32 de ani, din Iaºi, a intrat în coliziune cu aceasta. Autovehiculul condus de ieºeancã a fost împins, în urma ciocnirii, pe celãlalt sens de mers, unde a fost lovit în plin de un autoturism Skoda Octavia, care rula regulamentar, la volan aflîndu-se Elena G., de 44 de ani, tot din Iaºi. În urma impactului, cele douã ºoferiþe au fost grav rãnite, iar ialomiþeanul care a provocat tragedia a scãpat fãrã nici o zgîrieturã, în schimb s-a ales cu dosar penal.
Un alt accident grav s-a produs în dimineaþa zilei de 24 aprilie, la ora 4, pe raza comunei Dochia. Cristian D., de 21 de ani, din Comãneºti (Bacãu) conducea un autoturism Audi 80 ºi, din cauza vitezei prea mari, pentru cã drumul era plin de gropi, a derapat ºi s-a izbit în gardul unei case, dupã care s-a rãsturnat. În urma cascadei spectaculoase, ºoferul a fost grav rãnit, fiind spitalizat.
Un alt nemþean a ajuns în stare gravã la spital, dupã ce s-a izbit cu maºina într-un copac. Gheorghe G., de 54 de ani, din Roman, conducea, sîmbãtã dimineaþã, pe raza comunei Trifeºti, un autoturism Oltcit ºi, ajuns la o intersecþie ce ducea cãtre un sat, a intenþionat sã schimbe direcþia de mers fãrã sã se asigure cã, în acel moment, era depãºit de un Logan condus de Costicã A., de 33 de ani, din Roman. Pentru a evita coliziunea, mai tînãrul ºofer a tras de volan, dar a pierdut controlul asupra maºinii ºi s-a izbit violent într-un copac de pe marginea drumului, dupã care s-a rãsturnat. În urma impactului, a fost rãnit uºor un pasager din autoturismul Logan, în vîrstã de 31 de ani.
Pe de altã parte, în cele cîteva zile de dinaintea sãrbãtorilor, precum ºi în cele de Paºte, poliþiºtii nemþeni au prins nenumãraþi ºoferi care, deºi erau la volan, nu avuseserã nici o reþinere în a consuma alcool. Cel mai aghezmuit a fost Gheorghe M., de 49 de ani, din Roman, care a fost gãsit la volan prin oraº, avînd o alcoolemie de 1,35 la mie în aerul expirat, ceea ce înseamnã cã avea în jur de 2 la mie în sînge. Acestuia i-a fost întocmit dosar penal ºi suspendat dreptul de a conduce. În aceeaºi situaþie au mai fost descoperiþi ºi alþi nemþeni, fiecare alegîndu-se cu dosar penal.

Articol afisat de 1835 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Magda VASILACHE )
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective